Ana Manşet Reklam

Spor

Yine yeşillendi Rio havuzları!

Rio'da devam eden 2016 Olimpiyatları'nda 6 günü geride bıraktık. Birbirinden çekişmeli müsabakalar sırasında yaşanan ilginçlikler de en az oyunlar kadar dikkat çekti. İşte oyunlar boyunca en çok konuşulan olaylar.

11 Ağustos 2016 Saat: 17:01
Yine yeşillendi Rio havuzları!
Yine yeşillendi Rio havuzları!

2016 Rio Olimpiyatları'nda dalış mücadeleleri sırasında havuzlardan biri mavi renkteyken, diğeri ise yeşile dönüşmüş ve tartışmaları da beraberinde getirmişti (küçük resim). Suyun yeşermesinin 'alg' adı verilen tek hücreli canlılardaki artıştan kaynaklanabileceği belirtilmişti. Bu tartışmalar sürerken bu kez sutopu mücadelelerinin yapıldığı havuzun rengi maviden yeşile dönüştü. Yapılan tek açıklama ise “sporcu sağlığı açısından bir risk taşımıyor” oldu. Bu arada, organizasyon komitesinin yeterli bütçesi olmadığı için havuzun bakımının yapılamadığı ifade ediliyor.

MAÇA TELEFONLA ÇIKMIŞ!

Erkekler bireysel eskrim flörede yarışan Fransız Enzo Lefort ilginç bir olaya imzasını attı. Alman Peter Joppich’e karşı mücadele eden Enzo Lobert, müsabakanın ortasında cebinden telefonunu düşürdü. Karşılaşmanın ardından mikrofonlara olay anını anlatan Fransız eskrimci, “telefonu cebimde unutmuşum” dedi.

CANKURTARANIN CANI SIKILDI!

Oyunların en ilginç ve en çok konuşulan resimlerinden biri de canı sıkılan can kurtaranın ekranlara yansıyan görüntüsü oldu. Dünyanın en iyi yüzücülerinin yarışı sırasında cankurtaranlık için bekleyen kişinin sıkılmış ve bezmiş hali sosyal medyanın da gündemindeki yerini aldı. Yapılan yorumlar sayesinde cankurtaran farkında olmadan bir fenomene dönüştü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑