parkinnn

Yaşam

Zafer Bayramı’nda da zafer Emre Öztürk’ün

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Açık Su Yüzme Yarışları’nın son etabı Zafer Bayramı’nın kutlandığı önceki gün yüzüldü. GÖLGE- Büyükşehir Belediyesi’nin Mavi Bayraklı Altın Kemer Halk Pl

1 Eylül 2014 Saat: 12:37
Zafer Bayramı’nda da zafer Emre Öztürk’ün
Zafer Bayramı’nda da zafer Emre Öztürk’ün
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Açık Su Yüzme Yarışları’nın son etabı Zafer Bayramı’nın kutlandığı önceki gün yüzüldü.

GÖLGE- Büyükşehir Belediyesi’nin Mavi Bayraklı Altın Kemer Halk Plajı’nda gerçekleştirilen yarışa katılan tüm yüzücüler Körfez sularında zafer kulaçları attı. Yarışta erkekler genel klasmanında Emre Öztürk, bayanlar genel klasmanında ise Bengisu Avcı birinci oldu.Yarışa aralarında Türkiye Yüzme Federasyonuna bağlı 102 yüzücü katıldı. Yarışta 62 erkek ve 40 bayan yüzücü kulaç attı. Yarış Kerpe ve Bayramoğlu etaplarında olduğu gibi 12 kategoride düzenlendi. Yarışlara, 12-14; 15-18; 19-25; 26-35; 36-45 ve 46 yaş üstü yüzücüler katıldı. Bu 6 farklı yaş kategorisi kadın-erkek grupları olarak ayrı değerlendirileceğinden toplam 12 olarak belirlendi. 
Tüm kategorilerde yarışların bitmesinin ardından ise madalya törenine geçildi. Dereceye giren yüzücüler altın, gümüş ve bronz madalyalarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Tahir Büyükakın ve protokol üyelerinin elinden aldı. Derece giren sporculara madalya töreni sırasında defneyaprakları ve çiçeklerden yapılmış çelenkler takıldı. Ayrıca tüm kategorilerde kadın-erkek gruplarında birinci olanlara 400 TL, ikinci olanlara 300 TL, üçüncü olanlara ise 200 TL ödül verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑