parkinnn

Güncel

Hafta sonu öncesi denetimlere devam ediliyor

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri kendi sorumluluk sahasında, ilçe belediyeleri Zabıta ekipleri ve Kocaeli İl Ticaret Müdürlüğü ekipleri ile birlikte denetimlerin

17 Nisan 2020 Saat: 14:26
Hafta sonu öncesi denetimlere devam ediliyor
Hafta sonu öncesi denetimlere devam ediliyor

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri kendi sorumluluk sahasında, ilçe belediyeleri Zabıta ekipleri ve Kocaeli İl Ticaret Müdürlüğü ekipleri ile birlikte denetimlerini sürdürüyor. Ekipler Kocaeli genelinde market, eczane, medikal mağazalar ve diğer işyerlerinde denetimler gerçekleştiriyor. Haksız kazanç, maske ve eldiven kuralları gibi denetimlerin yanı sıra marketlere hafta sonu kapalı olacakları tebliğ ediliyor. 

 

HAKSIZ KAZANÇA İZİN VERİLMİYOR

Büyükşehir Zabıta ekipleri ve diğer kurumlardan ekiplerin katılımı ile müştereken yapılan denetimler ile genelge ve alınana diğer kararların sahada uygulanması sağlanıyor. İl genelindeki denetimler kapsamında market, eczane ve diğer işyerlerinde yapılan denetimlerde haksız fiyat artışı (fahiş fiyat), satıştan kaçınma, hijyen kontrolü, işyerlerinde çalışanların koruyucu maske ve eldiven kullanımı, hizmet sunulan işyerinde en fazla kaç müşteri olması, market içerisinde müşterilerin arasına sosyal mesafe koyması ve market girişlerinde el dezenfektanı bulunması gibi birçok kuralın uygulanıp uygulanmadığı denetleniyor. Ayrıca Büyükşehir Zabıta ekipleri, petrol istasyonlarındaki marketlerde de denetimler yapıyor ve hafta sonu kapalı olması gereken petrol istasyonları da uyarılıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑