parkinnn

Sağlık

Hakan Höbek'ten Flaş Açıklama

Bölgemize kazandırdığı en donanımlı hastanesi Merkez Prime ile dikkatleri üzerine çeken ve Gebzelilerin takdirini kazanan Merkez Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hakan Höbek , bazı yayın organlarında çıkan eleştiriler üzerine açıklama yaptı.

9 Haziran 2020 Saat: 22:20
Hakan Höbekten Flaş Açıklama
Hakan Höbek'ten Flaş Açıklama

GÖLGE- Bölgemize kazandırdığı en donanımlı hastanesi Merkez Prime ile dikkatleri üzerine çeken ve Gebzelilerin takdirini kazanan Merkez Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hakan Höbek , bazı yayın organlarında çıkan eleştiriler üzerine açıklama yaptı.
27 bin metrekarelik dev hastanede yer alan 7 ameliyathaneden birisinin sadece kadınlara tahsis edilmesini ''cinssiyet ayrımı '' olarak niteleyen çevrelere , '' Keşke imkanım olsaydı da daha önceleri böyle bir çalışma yapabilseydim.'' şeklinde cevap veren Höbek , Merkez Prime'ye karalama kampanyası başlatanlara sert ifadelerle cevap verdi.


HÖBEK: HASTA TERCİHİNE SAYGI DUYULMALI


'' Bizler hem hekim, hem de sağlık yatırımcısı olarak hastalarımızın, gerek hekim tercihlerine, gerekse tıbbi tedavi sırasındaki beklenti ve mahremiyetine duyarlıyız.'' sözleriyle açılama yapan Dr. Höbek, şu görüşlere yer verdi ; '' Keşke imkanlarım olsaydı da , isteyen kadın hastalarımızın özel ameliyathane beklentilerine çok önceden cevap verebilseydim. Hastalarımızın duyarlı olduğu hassasiyetlere saygı duymak ilk önceliğimizdir. Yayınalan haber de olduğu gibi bazı medya kuruluşlarında durumun farklı yansıtılması üzüntü verici. Özgürlük ve demokrasi diye haykırırken , farklı düşünen ve inananların tercih ve özgürlüklerini engellemek ne kadar inandırıcı ev doğrudur. Hastanın dili, dini, ırkı, memleketi, siyasi düşüncesi ne olursa olsun, bizim görevimiz; herkese tıbbi tedavimizi uygularken, aynı zamanda hastalarımızın tercihlerine ve mahremiyetine saygı duyarak beklentilerini karşılamaktır. '' Dr. Hakan Höbek'in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama yoğun ilgi gördü.


GEBZELİLER MERKEZ PRİME'YE SAHİP ÇIKTI


Diğer yandan Gebzeliler, Höbek'i sağ duyulu , Gebzelileri düşünen, Gebze'ye büyük bir sağlık kuruluşu kazandıran hekim olduğu için desteklediklerini dile getirdiler. ''Hakan Höbek'in ilçemize, dolaysıyla bölgemize kazandırdığı çok ciddi bir sağlık yatırımı var. Kendisi yıllardır bir hekim olarak ve siyasetle de iştigal etmiş birisi olarak önce insana, sonra insan sağlığına değer verdi, bunu yakından biliyoruz. Sağlığın siyaseti, sinsiliği olmaz. Merkez Prime , Gebze'nindir. Gebze'nin her konuda büyümesi ve gelişmesini hazm edemeyenler bel altı vurmaya çalışıyor.'' şeklinde konuşuyorlar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑