parkinnn

Kültür

HAYAT 1 DAKİKALIĞINA DURDU!

Konak Hastaneleri Gebze Genel Koordinatörü Dr. Yahya Yazıcı yaptığı açıklamada;

10 Kasım 2016 Saat: 11:27
HAYAT 1 DAKİKALIĞINA DURDU!
HAYAT 1 DAKİKALIĞINA DURDU!

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 78. yılında ilk günkü hüzün ve şükran duygularıyla anıyoruz.

O’nu her geçen gün daha çok özlüyoruz.

 

“Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir. diyen Büyük Atamızın bıraktığı en değerli miras olan vatan coğrafyamızı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesini biliyor, anlıyor ve canımız pahasına koruma irademizden asla taviz vermiyoruz.

 

O’nun, “Bugün hepimize düşen ortak görev; ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyet'e sahip çıkmak, Çanakkale'yi, Kurtuluş Savaşı'nı kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmaktır. Türk Ulusu dili, kültürü, tarihi ve saygın kimliğiyle aydınlık yarınlara el ele güçlü biçimde yürüyecektir. şeklinde tarif ettiği çağdaş uygarlık düzeyine milli kimliğimizi koruyarak ulaşma hedefine doğru emin adımlarla ilerliyoruz.

 

Konak Hastaneleri Gebze Olarak inanıyoruz ki; Büyük Atatürk’ün, vurguladığı gibi Bir ulus birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güçşünülemez. 

Atam! Sen rahat uyu.

Bizler sana layık olmak için her geçen gün daha fazla çalışacağız.

Atam! Sen rahat uyu.

Konak Hastanesi Gebze ‘Sağlık’ çalışanları olarak, Kuruluşumuzdan itibaren, kurucumuzun bizlere olan inanç ve güvenini gözler önüne seren ‘Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz’ sözüne layık olmak için her geçen gün daha fazla çalışmaya devam edeceğiz. Dedi

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑