parkinnn

Sağlık

''Hayat Tıp'' Estetikte İddialı

14 branşta hizmet veren tıp merkezinde birbirinden deneyimli hekimler görev yapıyor.

21 Kasım 2019 Saat: 15:37
Hayat Tıp Estetikte İddialı
''Hayat Tıp'' Estetikte İddialı

 

(GÖLGE) Darıca'da hizmet veren ve sektöründe yeniliklerle tanınan Özel Hayat Tıp Merkezi, ''Estetik ve Güzellik Birimi'' ni de hizmete  başlattı.

Birbirinden deneyimli hekimlerin görev yaptığı,  ondört branşta vatandaşların sağlık sorunlarına çözüm olan Hayat Tıp Merkezi'nde  yenilikleri sürdüren yönetim, gelen taleplere göre yatırım yapmayı da sürdürüyor. 

Kazım Karabekir Mahallesi Atatürk Caddesi 8 numarada hizmet veren Darıca'nın A sınıflı tek tıp merkezi olan Hayat Tıp Merkezi 'nde  hizmete giren Estetik ve Güzellik Birimi'nde profesyönel cilt bakımı, hydrafacial, lazer epilasyon, kaş tasarımı ve alımı, estetik danışmanlık, diyet ve bölgesel incelme ile pasif  jimlastik  konularında vatandaşlara yardımcı olunuyor.

Bölgenin tanınmış ve tecrübeli hekimlerinden  Dahiliye Uzmanı Dr.  Ahmet Altaş'la beraber ondört doktorun görev yaptığı, toplam elli personelin bulunduğu  Hayat Tıp Merkezi'n de acil, ağız ve diş sağlığı, fizik tedavi, kadın hastalıkları ve doğum, iç hastalıkları (dahiliye) , genel cerrah, kulak burun boğaz, çocuk hastalıkları, göz, beslenme diyet, psikolog, tüm labaratuar, radyoloji  braşlarında yirmidört saat  hizmet veriliyor.

Özel Hayat Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başakanı Veysel Saltaş, Gölge Dergi'ye bilgiler verirken halkın alım gücünü dikkate aldıklarını, o nedenle sağlık  piyasasının çok altında fiyat politikası uyuguladıklarını ve Darıcalılarında bundan memnuniyet duyduklarını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑