Ana Manşet Reklam

Güncel

Hayati İnanç, Karamürselli vatandaşlarla buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi “Hayatın İçindeyim” projesi Aktif Yaşlanma Programı çerçevesinde Hayati İnanç, Karamürselli vatandaşlarla buluştu

2 Mart 2020 Saat: 09:51
Hayati İnanç, Karamürselli vatandaşlarla buluştu
Hayati İnanç, Karamürselli vatandaşlarla buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen “Hayatın İçindeyim” projesi Aktif Yaşlanma programı devam ediyor. Proje kapsamında düzenlenen seminerde Yazar Hayati İnanç, Karamürselli vatandaşlarla buluştu.

 

KARAMÜRSEL’DE SEMİNER

“Hayatın İçindeyim” projesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ebubekir Ardıç, Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya, AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

“İNSANLARA YARDIM EDİN”

Deneyimlerinden örnekler veren Hayati İnanç, kişinin kendisini mutlu edecek işlere yönelmesi gerektiğini ifade etti. İnanç; “Hayat ölümle sınırlı. Doğum ve ölüm arasındaki süreyse çok kısa. İnsan dünyevi işleri unutup, ahirete hazırlıklı olmalı. Ahiret için yapılacak en önemli işlerin başında insanlara yardım etmek geliyor” dedi.

 

HEDİYE TAKDİM EDİLDİ

Seminere katılan Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Nihat Abiş ve Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya’ya hediye ve çiçek takdiminde bulunuldu.

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Hayati İnanç
Hayati İnanç
Hayati İnanç
Hayati İnanç
Hayati İnanç
Hayati İnanç
Hayati İnanç
Hayati İnanç

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑