parkinnn

Güncel

Hep birlikte mücadele edildi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’i ziyaret ettiler.

26 Nisan 2017 Saat: 15:33
Hep birlikte mücadele edildi
Hep birlikte mücadele edildi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’i ziyaret ettiler. İlçe binasındaki gerçekleşen ziyarette ilk olarak bir konuşma yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Bugün güzel ve onurlu bir gün yaşıyoruz. Belediye başkanımız Adnan Köşker ve Hasan başkanın da bizleri bugün ziyaret etmesi bizler çok mutlu etti. Sizler adına kendilerine hoş geldiniz diyorum. Ülkemizin zorlu ve sıkıntılı bir zamandan geçtiği bir süreçteyiz. Bu zorlu süre devam ederken 15 Temmuz gecesini hep birlikte yaşadık.  

HEP BİRLİKTE MÜCADELE EDİLDİ

 O zorlu süreçlerde hep beraber yine birlikte mücadele edildi. Demokrasimize ve milletin iradesine karşı vurulmak istenen prangalara karşı hep beraber durduk. 7 Ağustos Yenikapı’da büyük Türk milleti cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın, genel başkanımız Devlet Bahçeli ve ana muhalefet partisi genel başkanın katılımıyla coşkulu ve büyük bir kalabalığa hitap edilen ve tüm Türkiye’nin seyrettiği birlik, beraberlik Yenikapı ruhu pekiştirildi. Bundan sonraki süreçte bunda rahatsız olanlar Türk milletinin birliği, beraberliğini ve güçlü bir şekilde yürümesine engel olmaya kalkanlar o gün olduğu gibi sonrasında da buna devam ettiler. 

ÇİFT BAŞLILIK BİTTİ

MHP’li Taşdemir’in ardından AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba bir konuşma yaparak, “Referandum kararı alındığında da MHP Gebze ilçe teşkilatını ziyaret ederek hem önümüzdeki seçim çalışmaları ile ilgili istişareler ettik. Gebze’de çok güzel seçim çalışması yaptık. Hayır diyenlerde evet diyenler de kendi çalışmalarını yaptı. En güzel en sevindirici tarafı da kimsenin burnu kanamadan bu sürecin tamamlanması idi. Burada hem AK Parti’nin genel başkanından tüm teşkilatlarına hem MHP’nin genel başkanından tüm teşkilatlarına ve dışardan bilemediğimiz birçok kardeşimiz evet oyları ile buraya geldi. Ülkenin önündeki bu çift başlılığın, sistemdeki bu tıkanıklığın bu vesile ile tarihe gömüldü.” diye konuştu.

KİMSEYİ KIRMADAN  

Ziyarette son olarak ise Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker bir konuşma yaparak, “Bugün geldiğimiz noktada her iki partinin de idealleri ve yapmak istedikleri aynı. Neticede halk oylamasında bir uzlaşı kazandık. Halk oylaması ile birlikte yeni bir sistemin olması gerekliliği ortaya çıktı. Artık Türkiye’de sistem değişikliği ile bunu götürecektir. Bundan sonra kimse kırmadan dökmeden bu süreci götürmeliyiz. Oy veren arkadaşlarımız var vermeyen arkadaşlar da olabilir. Bunda sonra ötekileştirmekten ziyade niye vermediğini soracağız. Çünkü iç çekişmeler olabiliyor. Her kongre döneminde kırılmalar, dökülmeler olabilir.” dedi.

 

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑