parkinnn

Sağlık

Höbek : Sağlığım yerinde, adalet hesap soracak

Dr. Hakan Höbek, ‘’ Allah’a şükür sağlığım yerinde. Korona olduğum yok. Salgına yakalanmış tüm hastalarımıza Allah’tan şifa diliyorum. ‘’ dedi.

1 Eylül 2020 Saat: 21:23
Höbek : Sağlığım yerinde, adalet hesap soracak
Höbek : Sağlığım yerinde, adalet hesap soracak

Gül AKDEMİR / Gölge

İzmit merkezli bir internet  haber portalında  hakkında çıkan ‘’ Hakan Höbek  Korona oldu’’ başlıklı haberle ilgili konuşan Dr. Hakan Höbek,  ‘’ Allah’a şükür sağlığım yerinde. Korona  olduğum yok. Salgına yakalanmış tüm  hastalarımıza Allah’tan şifa diliyorum. ‘’ dedi.

ANLIK TEDAVİ GÖRDÜM

Gebze Özel Merkez  Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hakan Höbek , hakkında çıkan haberle ilgili Gölge’ye bilgiler verirken , ‘’ Ben doktorum, neyi nasıl yapmam gerektiğini bilirim.  Kamuoyuna karşıda  sorumluluğu olan hastaneler zinciri sahibiyim. Bizde doğruluk, dürüstlük esastır .  Ailemle tatildeyken enfeksiyon rahatsızlığı geçirdim.  Hastanemde  anlık tedavi gördüm. Çok doğal , çok normal , herkesin yaşayabileceği bir  hastalıktır. Bunu Korona  olmuşum gibi haberleştirip yansıtmak, aileme ve Merkez Hastaneleri çalışanlarına   verilmek istenen zarardır. Bu haberin amacı  bellidir, haberi yapanın  , yayınlayanın niyeti de. Gerekli yasal işlemleri başlattık. Sağlığım yerinde, yalan haber yapanlar adalet karşısında  elbette hesap vercek.‘’  şeklinde konuştu.

PANDEMİ'DE ÖNEMLİ HİZMETLER VERDİK

Merkez Prime  Hastanesi Başkanı Höbek ,   bu vesileyle  Korona çalışmaları hakkında da konuştu.  Türkiye’nin  Korona ile dünyaya örnek olan  başarılı çalışmalar sergilediğini ,   Sağlık Bakanlığı kararıyla Merkez Hastanesi'nin de  bir süre Pandemi hastanesi olarak hizmet verdiğini ve bir çok vatandaşı sağlığına kavuşturduğunu  dile getirirken  şunları söyledi; ‘’ Merkez Hastaneleri Grubu bu sağlık savaşında üzerine düşen sorumluluğu ve bakanlığımızın verdiği görevleri en iyi şekilde ve başarıyla, sorumluluk bilinciyle yerine getirmiştir.  Yarında  bize düşen bir görev olursa halkımızın sağlığı için  tüm sağlık personelimizle halkımızın ve devletimizin emrinde olmaya devam edeceğiz.  Merkez Hastaneleri  Grubu’nun takdir gören çalışmalarını  görmezden gelmek, bireysel bir rahatsızlığı  farklı yansıtmak, kamuoyu ve  çalışanlarımızın dikkatini dağıtmak , okuyucuları yanlış bilgilendirmek  basın ahlak ilkelerine aykırı olduğu gibi , art niyet   barındırmaktadır. Adalet önünde hak eden cezasını bulacaktır. Allah’a şükür sağlığım yerinde ve Perşembe günü işimin başında olacağım.’’

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑