parkinnn

Sağlık

İLKÇEV İzcileri Can Oldu

Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü(İLKÇEV)izcileri ve gönüllüleri, Kızılay Darıca Şubesi ile ortaklaşa   Bir Damla Kan bir Can Demektir. Haydi izciler can verelim! etkinliği düzenledi.  Kan Bağışı kampa

20 Eylül 2020 Saat: 14:18
İLKÇEV İzcileri Can Oldu
İLKÇEV İzcileri Can Oldu
Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü(İLKÇEV)izcileri ve gönüllüleri, Kızılay Darıca Şubesi ile ortaklaşa   "Bir Damla Kan bir Can Demektir". Haydi izciler can verelim! etkinliği düzenledi. 
Kan Bağışı kampanyasına Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr.İlhan Kadıoğlu,Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ulaş Doğan,Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak,Gebze Belediyesi Meclis üyesi Vahip Angur ve Mahmut Yandık'da katılarak, Pandemi döneminde yapılan bu anlamlı Sağlık kampanyasına kan vererek destek oldular, İLKÇEV ve Kızılay Darıca Şubesine teşekkür ettiler.
İLKÇEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İzci Lideri Tuncay Başoğlu; Türkiye İzcilik Federasyonu’nun “Kampın Kanında Hayat Var” sloganıyla başlatmış olduğu Kan Bağışı Seferberliği’ne destek vermek için daima hazır olduğumuzu ve bağış yapan izcilerimize,liderlerimize,gönüllülerimize ve Kızılay Darıca Şubesine teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑