Ana Manşet Reklam

Güncel

"İstifa Etti" İddiası Tartışılırken Topbaş'tan Mesaj Geldi

"İstifa etti" iddiası konuşulurken Kadir Topbaş, saat 15.25'te fotoğraflı mesaj gönderdi. Mesajda, İBB'nin ve Topbaş'ın son dönemde gerçekleştirdiği etkinlikler fotoğraflarla anlatıldı.

22 Eylül 2017 Saat: 16:49
İstifa Etti İddiası Tartışılırken Topbaştan Mesaj Geldi
"İstifa Etti" İddiası Tartışılırken Topbaş'tan Mesaj Geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Kadir Topbaş hakkında istifa ettiği yönündeki iddialar tartışılırken  İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden haber merkezlerine "Dr.  Kadir Topbaş'ın Mesajı" başlığıyla fotoğraflı bir mesaj gönderildi.

MESAJ

Elektronik posta mesajı, saat 15.25'te gönderildi. Mesajda,  İBB'nin ve Topbaş'ın son dönemde gerçekleştirdiği etkinlikler fotoğraflarla anlatıldı. Mesajda yer alan  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının altına " MalazgirtZaferinin 946'ıncı yıl dönümünü Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla törenle  Muş'ta gerçekleştirdiğimiz görgemli bir törenle kutladık" denildi.  Hasanpaşa Gazhanesini şehre yeniden kazandırıyoruz başlığıyla Topbaş'ın törendeki bir fotoğrafı da paylaşıldı. Alibeyköy Fidanlığı'ndaki inceleme gezisinden de yine fotoğraflı olarak bahsedildi. Son ve en dikkat çekici mesaj  Kadir Topbaş'ın fotoğrafıyla birlikte verildi.

TOPBAŞ: ONUR VE MUTLULUK DUYUYORUM

Mesajda Topbaş'ın ağızından "Sevgili istanbullular her ay hayatınızı kolaylaştıracak ve aynı zamanda hemşehrilik ilişkisiyle aşığı olduğumuz bu kenti, daha yaşanılır ve çağdaş düzeye çıkaran yeni hizmetlerimizle sizlerin karşısına çıkmaktan onur ve mutluluk duyuyorum" diye yazıldı.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑