parkinnn

Güncel

İyilik Kervanı yetim ellerini ısıtacak

(Gül AKDEMİR- Gölge) Yetim ve dar gelirli ailelere yaptıkları hayır çalışmalarıyla ismi artık Türkiye'de tanınmaya başlanılan Gebze merkezli İyilik Kervanı, 2022'de yetim çocukların ellerini ısıtacak.

21 Ocak 2022 Saat: 14:46
İyilik Kervanı yetim ellerini ısıtacak
İyilik Kervanı yetim ellerini ısıtacak

Yeni yıla yönelik ilk aylık toplantısını gerçekleştiren İyilik Kervanı, 2022 yılında bölgemizde ve Doğu Anadolu'da ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyecek yardımında bulunma kararı aldı. Asiye Gül başkanlığında toplanan İyilik Kervanı yönetimi , ağır kış şartlarının boy gösterdiği Doğu Anadolu'da eğitim gören yetim ve öksüz öğrencilere Gebze'den el uzatacak.
Hayır kuruluşu İyilik Kervanı'na İstanbul Tuzla'dan da gönüllülerin katıldığını söyleyen Başkan Asiye Gül, '' Tuzla'dan Ayşe Şahin ve Fatma Barış hanımlarda aramıza katıldı. Yılın ilk toplantısın mahalle başkanlarımız  Asiye Cebeci, Ayşe Bilgi, Suna Yılmaz, Zübeyde Gülmez, Neşe Çelik ,Adalet Budak, Bilge Yılancı ,Serpil Çiftçi, İlknur Ulucak, Emine Kılıç, Lütfiye Kandemir, Şüheda Sudan, Nuran Şengül, Fatma Bişi'de katıldılar. Hepsinden Allah razı olsun. dedi.

İyilik Kervanı Kurucu Başkanı Asiye Gül, özellikle Doğu Anadolu'ya ilgi göstermelerinin sebebini açıklarken de şunları söyledi ;'' Bu yılın ilk toplantısında hedeflerimizi masaya yatırdık. Daha başka neler yapabiliriz diye istişare ettik. Allah nasip ederse şimdi yeni projeleri hedefledik. Doğu'da okul çocuklarına, evlatlarımıza kış şartlarından dolayı eldiven, atkı, mont, kazak gibi ihtiyaçlarını karşılama kararı aldık. Daha öncede o bölgeye yönelik çalışmalarımız oldu, hikaye kitapları gönderdik. Bize destek olan haırsever dostlarımıza da teşekkür ediyoruz. Bölgemizde ise yine ihtiyaç sahiplerine gıda, yakacak, giysi yardımı yapmaya devam edeceğiz. Bazı ailelerin elektrik, su , doğalgaz faturalarında da desteğimiz oluyor. ''

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑