Ana Manşet Reklam

Spor

Kağıtspor Devreyi Lider Kapattı

Büyükşehir Kağıtspor Aydın temsilcisi Nazilli Belediye deplasmanından galip dönerek devreyi lider kapadı.

18 Ocak 2020 Saat: 11:47
Kağıtspor Devreyi Lider Kapattı
Kağıtspor Devreyi Lider Kapattı

Aldığı galibiyetler ile Türkiye Basketbol 2. Liginde ilimizi başarı ile temsil eden Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Aydın ekiplerinden Nazilli Belediye spor ile oynadığı karşılaşmadan 71-60 galip ayrılarak ligin ilk devresini lider tamamladı.

 

14 MAÇTA 12 GALİBİYET

Türkiye Basketbol 2. Liginde şampiyonluk mücadelesi veren ligde oynadığı 14 maçta sadece 2 kere mağlubiyet gören ilimiz başarılı temsilcisi ligin iddalı ekiplerinden Nazilli Belediye Spora konuk oldu. Nazilli Belediyesi spor salonunda oynanan maçta Mavi Beyazlılar ilk çeyreği geride kapatmalarına rağmen başarılı oyunu ile Nazilli Belediye Sporu 71-60 yenmeyi başardı.

 

BAŞARILI OYUNU SÜRDÜRDÜLER

İlk çeyreği 27-23 geride kapatmasına rağmen temsilcimiz 2. oyunun üstünlüğünü ele aldı ve devreyi 42-31 önde kapattı. Üstün oyununu 3. Çeyrekte de sürdüren başarılı temsilcimiz son çeyreğe 45-51 önde girdi. Başarılı oyununu maçın sonuna kadar taşıyan temsilcimiz maçtan 60-71 galip ayrılmayı başardı.

 

 

KAPTAN GEMİYİ SIRTLADI

Temsilcimizde Kaptan Sertay Gürsü 23 sayı 4 dönen top ile en skor er oyuncuydu. Sertay’ı 13 sayı 3 ribaunt 1 asist ile Cihan Amasyalı, 13 sayı 7 ribaunt 2 asist ile Uğur Dokuyan 9 sayı 5 asist ile Burak Şaşmaz takip eden isimler oldu.

 

UPS DEPLASMANINA GİDİYORLAR

Büyükşehir Kağıtspor 16. Hafta müsabakaları kapsamında İstanbul temsilcilerinden UPS Spor ile karşılaşacaklar. Maç 15 Ocak Cumartesi saat:17.00 ‘da Ahmet Cömert spor salonunda oynanacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑