parkinnn

Eğitim

Kale Okulları online eğitimde zirvede!

Online eğitimde kendi yazılımını oluşturan Kale Okulları her geçen gün sistemini geliştirmek için yeni adımlar atıyor

10 Eylül 2020 Saat: 11:22
Kale Okulları online eğitimde zirvede!
Kale Okulları online eğitimde zirvede!

Kale Okulları Online Eğitim  Koordinatörü Bayram Çetinkılıç, Kale Okulları'nın 24 şubesinde *WEB 2 ARAÇLARI ( Eğitimde Teknolojinin Kullanımı) ile ilgili seminerler vererek tüm eğitim kadrosunu bilgilendirdi.

Web 2 Araçlarından Kahoot, Plickers, Class Dojo, Google Drive, Quizizz gibi programlar  hakkında bilgilendirilen öğretmenler seminerin oldukça verimli ve güzel geçtiğini dile getirdi. Web 2 araçlarıyla Kale Okullarında öğrenciler artık daha eğlenceli ve zevkli dersler işleyecek.

Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak yaptığı açıklamada" Online Eğitimde Türkiye'nin en iddialı kurumuyuz. Hem yeni geliştirdiğimiz yazılım ile hem de rehberlik takibi, devamsızlık takibi konusunda sürekli velilerimiz ile iletişim halindeyiz. 21 Eylül'de 1. Sınıflarımızı yüz yüze eğitime başlatıyoruz. 8 ve 12. Sınıflarımız zaten yüz yüze eğitimlerine hijyenik sınıflarda sosyal mesafeye uygun olarak devam ediyorlar. İnşallah kısa sürede diğer ara sınıflarımızla da yüz yüze eğitime başlayacağız. Biz tüm eğitim modellerine göre tedbirimizi aldık. Temennimiz okulların en kısa sürede yüz yüze açılmasından yanadır." dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑