parkinnn

Siyaset

Kamuran Akbay ; İstanbul'da devlerle yarışıyorum

Gebze FM'de canlı yayın konuğu olan Kamuran Akbay, İstanbul'daki ünlü inşaat firmalarının rakibi olduğunu ve onlarla yarıştığını söyledi.

19 Mayıs 2022 Saat: 22:22
Kamuran Akbay ; İstanbulda devlerle yarışıyorum
Kamuran Akbay ; İstanbul'da devlerle yarışıyorum

İstanbul Tuzla'da başlattığı 454 dairelik ''Happy Life Homes Tuzla '' projesiyle dikkat çeken iş insanı Kamuran Akbay, canlı yayın konuğu olduğu Gebze FM'de, yaşadığı krizlerden yükselişine, İstanbul'daki yeni projelerinden hedeflerine merak edilen herşeyi anlattı.

DEVLER LİĞİNDE YARIŞIYORUM

Radyo program yapımcısı, gazeteci-yazar Uğur Gencer'in 95.3 Gebze FM'de hazırlayıp sunduğu Akşam Seli Programı'nın stüdyo konuğu olan Müteahhit Kamuran Akbay, ''İstanbul'da inşaat sektöründe devlerle yarışıyorum. Oradaki tanınmış inşaat firmalarının sahipleriyle , çoğuyla tanışırız, dosttuz. Devler liğinde, İstanbul'da size rakibim, sizle yarışıyorum dedim.'' şeklinde konuştu.

Bugüne kadar kamu ihaleleri dışında , 5 bin 276 tapu dağıtan tanınmış mütehhit Kamuran Akbay, şirketleri grubunun altı firmadan meydana geldiğini söylerken de, Kamuran Akbay Şirketler Grubu bünyesinde beyaz yakalılar dahil 520 personeli bulunduğunu açıkladı.

YIKILMADIK, BATMADIK, KAÇMADIK

Dineyicilerin proğram içinde sorularını yanıtlayan Akbay, sunucu Uğur Gencer'in, ''Proğramımız konsepti ve benim ilkelerim gereği hakaret içermeyen her soruyu sorarım, size de soruyorum.'' şeklindeki sözlerine '' Tabi, kim ne isterse sorsun, akıllarda merak kalmasın, bütün dinleyicilerimiz istediğini sorabilir.'' şeklinde cevap veren Kamuran Akbay adeta soru yağmuruna tutuldu.
Gelen her soruya net cevaplar veren Akbay, Pandeminin pik yaptığı dönemde şantiyelerinin çalıştığını, ancak tedarik noktasında zorluklar çektiğini, buna rağmen 6-7 aylık gecikmeyle de olsa maliklere tapularını vermek gibi bir başarı gösterdiklerini anlattı. İnşaat sektörüne çocuk yaşlarda girdiğini, yirmi yıldır da başta Gebze olmak üzere binlerce vatandaşı modern yapılarla tanıştırdıklarını vurgulayan Akbay, gelen bir soru üzerine ise ''Zorluk çektik, sendelendik, ama Allah'a şükür yıkılmadık, batmadık, kaçmadık.'' dedi.

İŞİMİ AŞKLA YAPIYORUM

Gebze'den de çok sayıda vatandaşın telefonla katılıp soru yönelttikleri tanınmış müteahhit Kamuran Akbay, aldığı dairlerden memnun olup övgüyle bahseden eden maliklere de teşekkür etti.
Proğramcı Uğur Gencer'in gelen her soruyu yönelttiği Yüksek Mimar, Müteahhit Kamuran Akbay , iki saati aşkın süren canlı yayında bir çok konuda bilgiler verdi. Yoğun ilgi gören Gebze FM'deki yayında ''Sattığımız dairelerde iskanla ilgili bir problem olmadı, süresi uzamış olanlar var, onlarda teknik konular, sonuçta konut alan herkes biraz geç olsa da, iskanına kavuştu, kavuşuyor. Yaşadığımız sürece sektörde kalacağım. İşimi aşkla yapıyorum , seviyorum.'' açıklamasını yaptı.

CUMHURBAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN

Kamuran Akbay Tuzla, Maltepe, Gebze ve Esenturt'ta 1500'ün üzerinde yeni proje yapmaya devam ettiklerini dile getirirken de, ''Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun, 0.99 oranlı kredi inşaat sektörünü canlandıracak, ilk kez ev sahibi olacaklara imkan tanındı. '' dedi.
Bugüne kadar kiç bir maliki kandırıp yanıltmadığını, yanlış yönlendirmediğini vurgulayan Kamuran Akbay, ''Kazandığımız güven ve edindiğimiz yılların tecrübesi bize halen yığınla proje getiriyor. '' Arsamıza bina yap, sitemizi kentsel dönüşümle yeniden yap, yerimizi kat karşılığı yap'' diyerek bana gelen çok sayıda proje var. '' şeklinde bilgilerde verdi.
Devletin çıkardığı yeni yönetmeliklerle vatandaşı koruyup kolladığına dikkat çeken Akbay, ''İyi ki böyle kanunlar çıkardılar. Vatandaşlarımız güvence altına alındı. Ben yirmi yıldır işimi alnımın akıyla yaptım. Deprem yönetmeliği de çok iyi oldu.'' dedi. Gebze'de bugün müteahhitlik yapan 20'ye yakın insanın geçmişte kendi yanında çalıştığına dikkat çeken Kamuran Akbay, ''Tabii işini düzgün yapan arkadaşların başarılarından gurur duyorum.'' dedi.

VEKİL OLARAK ANKARA'YA GİDECEĞİM

Diğer yandan,  bir dinleyicinin ''siyasete girecek misiniz '' yönündeki   sorusuna  yanıt veren iş insanı Kamuran Akbay, ''Evet, böyle bir teklif aldım. İstanbul 1. bölgeden 1. sıra milletvekilliği teklifi aldım. İnşallah Ankara'ya gideceğim ve ülkeme hizmet edeceğim. Seçimlere bir seneden fazla süre var, bakalım haftanın kaç günü Ankara'da olurum, kaç günü işimin başında olurum, buna karar vermiş değilim.'' dedi.

Hüseyin Deniz'in sahibi olduğu Gebze FM'de Uğur Gencer'in sorularını yanıtlayan Akbay, hukuk müşaviriyle katıldığı proğramda kendisine gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑