parkinnn

Sağlık

Kandıra'dan Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne Helikopterle Hasta Nakli

Kandıra M. Kazım Dinç Devlet Hastanesi Dahiliye Servisinde tedavisine devam edilen N. T.’nin aniden geçirmiş olduğu beyin kanaması sebebiyle, 112 Hava Ambulansıyla Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne sevki gerçekleştirildi.

6 Ocak 2017 Saat: 09:47
Kandıradan Darıca Farabi Devlet Hastanesine Helikopterle Hasta Nakli
Kandıra'dan Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne Helikopterle Hasta Nakli

10 Dakika İçinde Sevk İşlemi Gerçekleşti

Kocaeli 112 Ambulans Başhekimliğince koordinasyon kurulan ve Cengiz Topel Havalimanından kaldırılan 112 Hava Ambulansı yoğun hava şartlarına rağmen kalkışından itibaren 10 dakika kadar süreyle entübe edilerek ve uyutularak Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne nakli yapıldı. N. T.’nin  yapılan ilk müdahalede sağlığının ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Allah Devletimizden Razı Olsun

Babalarının yanında hastanede refakatçi olan oğlu A. T. “Babamızın beyin kanaması riskinin olduğu çekilen Beyin Tomografisi neticesiyle haberini doktorumuzdan aldık. Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne nakil olması gerektiğini söylediklerinde o kadar yolu kısa zamanda nasıl gidilecek diye tedirginlik yaşadık. 112 hava ambulansının gelmesiyle içimiz rahatladı. Böyle bir sağlık hizmetini bizlere sundukları için yetkililerden ve devletimizden Allah razı olsun” dedi.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑