parkinnn

Güncel

KARABACAK EL BAB ŞEHİDİNİ UNUTMADI !

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak mahalle konağına şehidin ismini verdi.

18 Mart 2017 Saat: 17:31
KARABACAK EL BAB ŞEHİDİNİ UNUTMADI !
KARABACAK EL BAB ŞEHİDİNİ UNUTMADI !

Kazımkarabekir mahallesine yapılan mahalle konağına Suriye El Bab'da şehit olan Piyade Uzman Çavuş Murat Telvim'in ismi verildi.Bugün ise temel atma töreni düzenlendi.

Törende konuşan Karabacak," Biz söz verdik sözümüz, sözde kalmadı. Şuan üç tane mahalle konağı yapımı devam ediyor. Bunlar ise, Bağlarbaşı mahallesi, Osmanğazi mahallesi ve şuan bulunduğumuz Kazımkarabekir mahellesi. Kazımkarabekir mahalle konağının birinci katını çocuklarımız için okul öncesi egitim alanı yapacagız, muhtarlık binamız içerisinde olucak. Ayriyetten kahvehaneye gidemeyen emekliler için konakta zaman geçirecek ortam hazırlanıyor, ayrıca hanım kardeşlerimiz için gün, söz ve ufak çaplı nişan yapmak için alan yapılıyor ve Aile Sağlık Merkezimizide buraya taşıyoruz. Nenehatun mahallesine ise, büyük bir nikah alanı yapılacak projesi bitmek üzere yakın zamanda temeline başlıyacagız. Unutmadan cumartesi pazarında değişiklige gidilecek pazarcı kardeşlerimizle görüşme sürecindeyiz artık cumartesi pazarı kapalı bir alanda olucak yaz, kış farketmeden ihtiyaçlarını görebileceksiniz" dedi.


Törene Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Garnizon Komutanı Erhan Yeşil, Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Mahalle Muhtarları, Şehit Murat Tevlim ailesi ve yakınları yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑