Ana Manşet Reklam

Güncel

Kaza yapan kadın sürücü sinir krizi geçirdi

Önce sinir krizi geçirdi, sonra kazaya karışan aileyle tartıştı

23 Mart 2017 Saat: 12:24
Kaza yapan kadın sürücü sinir krizi geçirdi
Kaza yapan kadın sürücü sinir krizi geçirdi

Şişli’de hızlı bir şekilde seyrederken ani bir U dönüşü yapıp Harbiye Orduevi’nin duvarına çarparak duran kadın sürücü, sinir krizi geçirdi. Gözyaşlarına boğulan sürücü, kazaya karışan diğer aileyle de tartıştı. 

  Edinilen bilgilere göre, kaza Şişli’de bulunan Cumhuriyet Caddesi’nde geçtiğimiz pazar günü saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Taksim istikametinde seyreden 34 V 8849 plakalı aracın şoförü Harbiye Orduevi’nin önündeki trafik lambalarına geldiğinde, aniden U dönüşü yaptı. Bu sırada aynı istikamette seyreden Talip Akyıldız isimli sürücünün kontrolündeki 34 VJ 9797 plakalı araç aniden U dönüşü yapan araca arkadan vurdu. Hızlı olduğu ve çarpmanın da etkisiyle panik yaptığı iddia edilen kadın sürücü, ters istikamete geçip Harbiye Orduevi’nin duvarına çarparak durdu. Şans eseri ters istikametten herhangi bir araç ve yayanın geçmiyor olması kazanın daha da büyümesini engelledi.
  Kazanın ardından şoka giren kadın sürücü hafif şekilde yaralanırken, olay yerine gelen ambulansta tedavi altına alındı. Kazaya karışan Talip Akyıldız'ın ailesi de kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kaza sonucu her iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Kazaya neden olan kadın sürücü olay yerinde sinir krizi geçirdi. sağlık ekipleri ve polis ekiplerinin tüm çabalarına rağmen uzun süre sakinleşemeyen sürücü gözyaşlarına boğuldu. Daha sonra kadın sürücünün kazaya karışan diğer aileyle tartıştığı görüldü.

  “Aniden önüme geçti, vurmak zorunda kaldım”

  Olay yerinde çocuklarıyla ilgilenirken kazayı anlatan Talip Akyıldız, sürücünün hızlı olmasına rağmen sağ şeritten sola geçip ani bir dönüş yapmaya çalıştığını ifade ederek, “Ben 30-40 kilometre hızla yolumda gidiyordum. Yol boş ve yeşil yanıyor. Birdenbire bayan sağ şeritten sola geçip U dönüşü yapmaya çalıştı. Frene bastım, yerler ıslak olduğu için araba durmadı, vurdum. Çocukların kafası şişti. Ben yolumda giderken aniden önüme geçti, mecburen vurmak zorunda kaldım. Kendisi sinir krizi geçiriyor şu an, konuşamadık. Sağlık durumumuz iyi, çok şükür. Cana geleceğine mala gelsin” dedi.

  “Üstüme gelecek diye kaçtım”

  Kazanın meydana geldiği sırada orduevinin önünde hurda arabasıyla geçmekte olan ve kadın sürücünün kendisine çarpmasından son anda kurtulduğunu ifade eden görgü tanığı Sadık Tetik ise, “Sağ şeritteydi, sola geçti. Bu arada öbür araba kadının arabasına vurdu. Panik yaptı kadın, Allah’tan karşı yoldan araba gelmiyordu. Hurda arabasıyla kenarda bekliyordum ben de. Üstüme gelecek diye kaçtım” şeklinde konuştu.

  Önce ağladı, sonra sinir krizi geçirip kavga etti
  Ambulansta tedavi edilen kadın sürücü aracının başında beklerken, sağlık personelinin çocukları ayakta kontrol ettiği sırada ilginç bir olay daha yaşandı. Polis ekiplerinin yanında kazayı konuşan Akyıldız ve kadın sürücü arasında tartışmanın üzerine kadın, Akyıldız’ın üzerine yürüdü. Bu sırada bir şok daha yaşayan aile polis ekiplerince olay yerinden uzaklaştırılarak, bir polis aracında koruma altına alındı. Olay yerine gelen yakını tarafından sakinleştirilmeye çalışılan kadının, sinir krizinin devam ettiği görüldü.

  “Çocuklarımın hayatını düşünmek zorundayım”

  Kadın sürücünün saldırı girişimine maruz kalan ailenin annesi Nazlı Akyıldız ise, kadının suçluluk psikolojisiyle hareket ettiğini iddia edip çocuklarını düşünmek zorunda olduğunu söyleyerek, “Kazayı konuşuyorduk. Arkadaki adam hızlı geliyordu, gelip bana vurdu. Benim bildiğim dönerken sinyal verilir. Sinyal vermeden dönmeye kalkarsa, başına da bu gelir. Ani bir dönüş yaptı, fren sıktı. Ani dönüş yapınca girdi oraya, biz de ona girdik. Benim üç tane çocuğum var. Çocuklarımın hayatını düşünmek zorundayım. Eşim de öyle. Kendini savunmak için saldırıya geçti. Çocuklardan biri 'kafam acıyor' diyor, küçük olan da korkudan bu gece uyuyamaz zaten. Şikayetçi olacağız” ifadelerini kullandı.
  Kazadan birkaç saniye öncesi, cadde üzerindeki bir restoranın içerisinde bulunan güvenlik kameralarına da yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, önce yolun sağ şeridinden kadın sürücüye ait kırmızı aracın geçtiği görülürken, arkasından kazaya karışan mavi aracın geçtiği görülüyor.
  Şokun içerisinde şok yaşayan ailenin kadın sürücüden şikayetçi olması üzerine taraflar polis ekiplerince polis merkezine götürülürken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑