parkinnn

Spor

Kickboks takımından büyük başarı

Denizli’de düzenlenen iller arası kickboks şampiyonasına katılan Çayırova Belediyesi kickboks takımı 9 madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti.

29 Eylül 2022 Saat: 15:17
Kickboks takımından büyük başarı
Kickboks takımından büyük başarı

Denizli’de düzenlenen iller arası kickboks şampiyonasına katılan Çayırova Belediyesi kickboks takımı 9 madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti.Çayırova Belediyesi kickboks takımı yurt genelindeki başarılarıyla adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Denizli’de 3.etabı gerçekleştirilen iller arası kickboks şampiyonası müsabakalarına 9 sporcu ile katılan Çayırova Belediyesi, 8 altın ve 1 bronz madalya ile turnuvadan ayrılarak tarih yazdı. Kickboks takımı bu başarıyla beraber 2022 yılı içerisinde katıldığı dört organizasyonda madalya sayısını 29’a yükseltti.

8 KEZ 1.LİK KÜRSÜSÜ

Çayırova Belediyesi kickboks takımı 9 sporcu ile katıldığı şampiyonada 8 kez ödül töreninde zirvede yer aldı. Çayırova Belediyesi bu başarısıyla gerçekleştirilmesi zor bir işe imza attı. Çayırova Belediyesi’nin Denizli kafilesinde 9 sporcu  ile birlikte kickboks antrenörü Murat Aydın, Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü yöneticisi Muhsin Ateş ve Çayırova Belediyesi Spor İşleri Müdürü Muhammed Nizamoğlu yer alarak sporcuların heyecanına ortak oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑