parkinnn

Asayiş

KİHMED’ DEN POLİS TEŞKİLATINA DESTEK ZİYARETİ

Kocaeli İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (KİHMED) Yönetimi hain terör saldırısında şehit olan polislerimiz için Saraybahçe Polis Merkezi, Bekirpaşa Polis Merkezi ile İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet KARAKAŞ’ ı ziyaret ede

12 Aralık 2016 Saat: 16:05
KİHMED’ DEN POLİS TEŞKİLATINA DESTEK ZİYARETİ
KİHMED’ DEN POLİS TEŞKİLATINA DESTEK ZİYARETİ

Mevlid Kandili münasebetiyle Fevziye Camiinde gerçekleştirilen Mevlid Kandili programının ardından Saraybahçe Polis Merkezi ile Bekirpaşa Polis Merkezini ziyaret eden KİHMED Yönetim Kurulu, Polis Merkezlerinde görev yapan polis memurlarının kandillerini tebrik ederek başsağlığı dileklerini iletti. Ziyaretler esnasında Kocaeli İl Müftüsü Yusuf DOĞAN da KİHMED Yönetim Kurulu ile birlikte ziyaretlere katıldı.

Kocaeli İl Müftüsü Yusuf DOĞAN ziyaretler esnasında şehadet makamının yüceliğini anlattı. Görev yapan polislerimizin aynı zamanda vatan nöbeti tutarak bir ibadeti yerine getirdikleri vurgusunu yaptı. Tüm şehitlerimize dua etti.

Polis Merkezlerine gerçekleştirilen ziyaretler sonrası KİHMED Yönetim Kurulu Kocaeli Polis Teşkilatını temsilen İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet KARAKAŞ’ ı ziyaret ederek desteklerini ve başsağlığı dileklerini iletti. 

Ziyaret esnasında konuşan KİHMED Başkanı Sabahattin YAMAK “Bu tür hain ve kalleş saldırılar bizleri birbirimize kenetliyor. Can ve mal güvenliğimiz için gecesini gündüzüne katan polislerimizin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Biz bir ve beraber oldukça hiçbir saldırı bizi yıkamayacak. Dünyanın tüm kalleşleri bir araya gelse de şehadete inanan bu millet yılmayacak, yıkılmayacaktır. Rabbimizden tüm şehitlerimize rahmet kederli ailelerine sabırlar diliyoruz. İmam Hatip camiası her daim vatan bekçilerinin yanındadır.” dedi.

İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet KARAKAŞ ise ziyaret nedeniyle KİHMED Yönetimine ve camiasına teşekkürlerini iletti. “Bu hain saldırının sorumlularından muhakkak hesap sorulacak. Bu saldırılar son çırpınışlar. Tüm hainlerin eninde sonunda kökü kazınacaktır. Bu ülke bu millet çok güçlüdür.” İfadelerini kullandı. 

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑