parkinnn

Güncel

Kılavuz Gençlik canlı yayınlarla evlere konuk oluyor

Özelikle sosyal medyayı etkin kullanan Kılavuz Gençlik, başta Başkan Tahir Büyükakın olmak üzere birçok önemli ismi canlı yayında ağırladı.

30 Nisan 2020 Saat: 12:49
Kılavuz Gençlik canlı yayınlarla evlere konuk oluyor
Kılavuz Gençlik canlı yayınlarla evlere konuk oluyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi koronavirüs(Covid-19) tedbirleri kapsamında birçok çalışma yaparken ödüllü gençlik projesi Kılavuz Gençlik Modeli, 7’den 77’ye her yaştan vatandaşı kapsayacak birçok etkinlik düzenliyor. Özelikle sosyal medyayı etkin kullanan Kılavuz Gençlik, başta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın olmak üzere birçok ismi canlı yayında ağırladı.

 

BİRÇOK İSİM CALI YAYINDA AĞIRLANDI

Büyükşehir Belediyesi’nin ödüllü projesi Kılavuz Gençlik Modeli, Covid-19 tedbirleri kapsamında evden çıkamayan gençleri yalnız bırakmıyor. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın başta olmak üzere Psikolog Doğan Cüceloğlu, Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Yazar Serdar Tuncer, Yazar İsmail Kılıçarslan ve Senarist Osman Nail Doğan’la canlı yayınlar yaparak evlere konuk olundu.

 

BİRBİRİNDEN FAYDALI KONULAR İŞLENDİ

Kılavuz Gençlik, gençlerin evde kaldığı sürede yaptığı etkinliklerle de onları yalnız bırakmıyor. İnsanların evde kalması için sık sık uyarılarda bulunan Kılavuz Gençlik, sosyal medya canlı yayınlarıyla de gençler için birbirinden faydalı konuları işliyor. Özelikle Evde Deney, Evde Spor, Beceri Atölyeleri, Online Bilgi Yarışmaları ve Online Deneme sınavları geniş kitleler tarafından ilgiyle karşılanıyor.

 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GENÇLERE TAVSİYELERDE BULUNDU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın’ı sosyal medya üstünden canlı yayında vatandaşlarla buluşturan Kılavuz Gençlik, sosyal mesafe, şehir ve gençlik konularını dile getirdi. Başkan Büyükakın, konuyla alakalı önemli bilgiler aktardı, gençler için tavsiyelerde de bulundu.

 

 

PSİKOLOJİDEN EDEBİYAT VE SİNEMAYA UZANAN YOLCULUKLAR

Kılavuz Gençlik sosyal medyadan gerçekleştirdiği canlı yayınları psikoloji edebiyat ve sinema gibi dallarda uzman konukları da vatandaşlarla buluşturarak devam etti. Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu ile 'Güçlü Aile Bağışıklığı' , Yazar Serdar Tuncer'in katılımıyla ‘Kalbine Dön’, Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın katılımıyla ‘Ruh Sağlığımız ve İnanç Psikolojisi’, Senarist ve yönetmen Osman Nail Doğan ile ‘Tutunamayanalar’ ve Gazeteci Yazar İsmail Kılıçarslan ile “Birtakım Cinslikler” konuları işlendi.

 

YAYINLAR TOPLAM 500 BİN İZLENME ALDI

Yapılan yayınlar özelikle gençler tarafından takip edilirken bu güne kadar gerçekleşen sosyal medya üzerinden gerçekleşen programlara yoğun ilgi oldu. Canlı yayınlar akşam saatlerinde yapılırken gençler yayınları takip ederek sorular da yöneltebiliyor. Önümüzdeki süreçte de çalışmalarını devam ettirecek olan Kılavuz Gençlik Modeli, yeni canlı yayınlar gerçekleştirecek.

 

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Kılavuz Gençlik canlı yayınlarla evlere konuk oluyor
Kılavuz Gençlik canlı yayınlarla evlere konuk oluyor
Kılavuz Gençlik canlı yayınlarla evlere konuk oluyor
Kılavuz Gençlik canlı yayınlarla evlere konuk oluyor

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑