parkinnn

Güncel

Kılıçdaroğlu'da evet desin !

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, basın mensuplarıyla bir araya geldi ve önemli açıklamalarda bulundu.

4 Nisan 2017 Saat: 13:00
Kılıçdaroğluda evet desin !
Kılıçdaroğlu'da evet desin !

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 7 Nisan'da düzenlenicek olan yaklaşık 10 bin kişinin katılması beklenen , Ugur ışılak'ında katılacagı Diriliş yürüyüşüne ve yürüyüşün ardından akşam 19 :30'da ki Ugur Işılak konserine tüm halkı davet etti.


16 Nisan'da yapılacak olan halk oylaması içinde önemli açıklamalarda bulunan Karabacak şunları söyledi,


İslamiyeti rahat yaşayamadık
" İnsan hak ve özgürlükleri dizginlenmeye çalışıldı. İslamiyeti rahat yaşayamadık, hava alanlarına başörtülü alınmadı hanım kardeşlerimiz. Geçmişte yaşanan sıkıntılar hiç kimseye sagcısı, solcusuyla kimse kimseye zarar vermedikce herkes fikrini özgür yaşayabilmeli. Siyasi iktidarların bu ülkeye verdikleri önemli hizmetler var. 2000'li yılların başlarına geldiğimizde Türkiye iflasın eşiğine gelmiş, İMF'ye borç birikmiş ve sonrasında Devlet Bahçeli'ninde önemli adımıyla erken seçim kararı alındı. Ve Ak Parti, ilk girdiği seçimde tek başına iktidar olarak sandıktan çıktı, ülkeye yenilikler geldi, duble yollar, hastahaneler, eğitim sisteminde yenilikler ve daha sayamadığımız bir çok şey yapıldı. Ben önümüzde ki halk oylamasında hayır diyenleri ikiye ayırıyorum. Birincisi, maddeleri okuyup onaylamayanlar. İkincisi ise, Türkiye büyümesin diye hayır diyenler.


Kılıçdaroğlu'da evet desin !
”Sayın Kılıçdaroğlu vatanını, ülkeni seviyorsan, milletine hizmet etmek istiyorsan bu ülkenin birlik ve beraberliğini istiyorsan gel bu 18 maddelik pakete Avrupalılar, Almanlar, terör örgütleri “hayır” diyorsa içinde sinmese de gel sen “evet” de. Ülkenin birliğine katkı sun. Bu ülke insanı seni bağrına basar

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑