Ana Manşet Reklam

Eğitim

Kış dönemi spor okulları için kayıt zamanı

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ücretsiz spor okullarına başvurular başladı.

24 Eylül 2019 Saat: 11:31
Kış dönemi spor okulları için kayıt zamanı
Kış dönemi spor okulları için kayıt zamanı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kış Spor Okulları kayıtları için başvuruları almaya başladı. Spor okullarında 6-14 yaş aralığındaki çocuklar atletizmden badmintona, cimnastikten yüzmeye kadar 10 branşta ücretsiz spor yapma imkânı bulacak.

 

SPOR YAPARAK YETİŞEN BİREYLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak üzere her yıl ücretsiz spor okullarını kış sezonunda da düzenliyor. Yılda 41 binden fazla öğrencinin spor yaptığı Büyükşehir Belediyesi spor tesislerinde gerçekleşen spor okullarında, çocukların özgüveni yüksek, disiplinli bir birey olmaları için eğitimler veriliyor

 

10 BRANŞTA ÜCRETSİZ SPOR YAPMA İMKÂNI

Ücretsiz Kış Spor Okulları 12 ilçede ve 130 spor tesisinde gerçekleşecek. Spor okullarının eğitimleri alanında uzman 180 antrenör tarafından verilecek. Kayıt yaptıran ilk ve ortaokul yaş aralığındaki çocuklar ise 19 Haziran 2020’e kadar Atletizm, Badminton, Basketbol, Cimnastik, Güreş, İzcilik, Masa Tenisi, Satranç, Voleybol, Yüzme olmak üzere 10 branşta ücretsiz spor yapma imkânı bulacak.

 

DETAYLI BİLGİ İÇİN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, kış dönemi Spor Okulları hakkında bilgi almak isteyenler http://www.sporkentikocaeli.com internet adresinden ulaşılabiliyor. Ayrıca ALO 153’ü arayarak kış dönemi spor okulları hakkında detaylı bilgi alınabiliyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑