parkinnn

Sağlık

Kocaeli Tıp Merkezi’nden muhteşem açılış

Geçtiğimiz günlerde Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı No: 37’de ki yeni adresine geçen Özel Kocaeli Tıp Merkezi görkemle bir açılış ile resmen hizmete girdi

18 Kasım 2016 Saat: 17:38
Kocaeli Tıp Merkezi’nden muhteşem açılış
Kocaeli Tıp Merkezi’nden muhteşem açılış

2002 yılında kurulan ve İzmit Körfez Mahallesi Şehit Rafet Karaca Bulvarı Real AVM karşısında bulunan Özel Kocaeli Tıp Merkezi, Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı No:37’de bulunan yeni binasına görkemli bir açılış töreni ile merhaba dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ömer Polat, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, KOTO Başkanı Semih Barış, KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan, İl Müftüsü Yusuf Doğan, Dünya Şampiyonu Motosiklet Pilotu Kenan Sofuoğlu ve Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncuları Osman Soykurt, Volkan Konacık, Ayberk Pekçan ve Celal Al katıldığı açılış müthiş anlara sahne oldu.


15 YILLIK SERÜVEN 
Programın açılış konuşmasını yapan Özel Kocaeli Tıp Merkezi’yle Yaşar Ellialtı, “Özel hizmeti halka sunmak amacıyla başladık. Önce polikliniğimiz vardı daha sonra tıp merkezi olduk. İlk kurulduğumuzda şehir bize güvendi. Çünkü 70 liralık muayeneyi 9 liraya yaptık. Real AVM’nin orada ki binada artık bize sığmadı. Şimdi yeni bir yere taşındık. Ama bu şehirde hemen hemen 15 yıllık bir serüvenimiz var. Eski yerimizde artık bölümler sığmamaya başlamıştı. İnsan bir adım artarken önce mevcut olanı daha da kaliteli hale getirmeli” diye konuştu.


150 KİŞİ İSTİHDAM EDİYORUZ
“Tıp merkezimizde 30’a yakın uzman hekim var” diyen Ellialtı ,” 150 kişi istihdam ediyoruz. Ayrıca bir açılış töreni yapacağız. Yeni binamız 6 katlı bir bina. 5 bin metrekare kapalı alanı var. Otoparkımız da bulunuyor. Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı’nda bulunuyor. 2008 yılındaki sağlıkta dönüşüm politikasının bize yüklediği sorumluluklar var. Bakanlıktan birtakım taleplerimiz olacak. O taleplerimiz yerine gelince yeni branşlar da açacağız. Diş hekimleriyle birlikte 30’a yakın hekimimiz var. Onun dışında acilde hekimlerimiz var. 150 kişilik istihdam yapıyoruz. Hasta kapasitesi günlük bin poliklinik hastanemizde 18 hasta gözlem odası var” dedi.


KENTİN KALİTESİ HİZMET SEKTÖRÜ
Ellialtı’dan sonra söz alan Başkan Karaosmanoğlu, “Bir kentin kalitesi hizmet sektörüyle ölçülür. Kocaeli’de ki özel hastanelerimize balkanlardan diğer ülkelerden gelip tedavi olduklarını görmekten kentimiz adına mutluluk duyuyorum. Kentimizde sağlık hizmetlerinin en kaliteli şekilde sunulması hızlı adımlarla ilerliyor. Sağlık sektöründe bize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Yeter ki kentimiz sağlık hizmetleri konusunda iyi anılsın” dedi. 


YATIRIMLARIN DEVAMINI BEKLİYORUZ
MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ise, “Türkiye’nin bu zor durumda böyle bir hizmet aşan Yaşar kardeşimize teşekkür ediyorum. Bir şehrin kalitesi yapılan hizmetlerle ölçülüyor. Bundan sonrada bu yatırımların devamını bekliyoruz. Kocaeli’mize hayırlı olsun”dedi.


BAŞKAN KARAOSMANOĞLU’NDAN BÜYÜK DUYARLILIK
“Sağlık sektörü kentimizde gün geçtikçe gelişiyor” diyerek açılışı yapılan hastanenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Protokol konuşmalarının ardından Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncuları ve Kenan Sofuoğlu’na plaket takdimi yapıldı. Akabinde hastanenin açılış kurdelesi kesildi. Kurdele kesiminden sonra hastaneyi gezen Karaosmanoğlu ve Yaşar Ellialtı yeni doğum yapan bir çifti ziyaret etti. Elektrik Bakım Ustası Nedim Türk ile Melek Türk’ün ikinci çocukları olan Büşra Türk’ün kulağına ezan okuyan Karaosmanoğlu bebeğe altın takmayı da ihmal etmedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑