parkinnn

Güncel

Körfez Caddelerine Konfor Geliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Körfez ilçesinin mahalle ve caddelerini elden geçiriyor.

20 Kasım 2019 Saat: 11:16
Körfez Caddelerine Konfor Geliyor
Körfez Caddelerine Konfor Geliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentteki tüm yollarda bakım çalışmaları yapıyor.  Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Körfez ilçesindeki bozuk zeminli mahalle ve caddelerde asfaltlama çalışması yapıyor. Körfez bölgesindeki çalışmalar kapsamında Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mevlana Caddesi ile Çamlıtepe Mahallesi Yunus Emre Caddeleri asfaltlanıyor.

 3 BİN TON ASFALT SERİLECEK

Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ihtiyaç duyulan yolların bakım ve onarımını yaparak ulaşım ağının sorunsuz bir şekilde yürümesini sağlıyor. Körfez ilçesinde önemli bir nokta olan Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mevlana Caddesi Körfez Devlet Hastanesi önünden itibaren Çamlıtepe Mahallesi Yunus Emre Caddesi boyunca otoban alt geçidine kadar olan kısma asfalt serimi yapılıyor.

 3 BİN TON ASFALT

Vatandaşların memnuniyetini kazanan çalışma kapsamında 1500 metrelik yola asfalt atılıyor. Ulaşıma konfor getirecek çalışma sonunda sonunda caddelere toplam 3 bin ton asfalt serilmiş olacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑