Ana Manşet Reklam

Sağlık

Liseliler “Sevgi” temalı şiirlerle yarışacak

Liseli öğrenciler ana teması şiir olacak Kitap Fuarı öncesi, anlamlı bir yarışmada hünerlerini sergileyecek.

13 Şubat 2020 Saat: 10:47
Liseliler “Sevgi” temalı şiirlerle yarışacak
Liseliler “Sevgi” temalı şiirlerle yarışacak

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 12.’si düzenlenecek olan Kocaeli Kitap Fuarı’nın teması şiir. Bu kapsamda yapılacak olan liseler arası şiir yazma yarışmasında “sevgi” temalı şiirler yarışacak.  Yarışmada dereceye giren on bir şiir, görev şehidi öğretmenlerimiz anısına yapılacak albümde değerli sanatçılar tarafından seslendirilecek.

 

SON BAŞVURU 03 NİSAN

Sevginin Şiir Hali Liseler arası Şiir Yazma Yarışması’na Kocaeli genelinde, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı bütün resmî – özel okullarda öğrenim gören lise öğrencileri katılabiliyor. 03 Nisan tarihlerine kadar başvuruların alınacağı yarışmanın sonuçları 04 Mayıs tarihinde açıklanacak. Birinciye 3.000, ikinciye 2.000, üçüncüye 1.000 TL verilecek yarışmada, 2 adet 750 TL mansiyon; 6 adet 500 TL jüri özel ödülü bulunuyor.

                                

ÖDÜL GECESİ’NDE ALBÜMDEN ESERLER SESLENDİRİLECEK

Kitap fuarı öncesinde düzenlenecek özel bir program ile yarışmada dereceye girenlere ödülleri verilecek. Şiirler, programa davet edilen sanatçılar tarafından sahnede seslendirilecek. Sevginin Şiir Hali Liselerarası Şiir Yazma Yarışması ile öğrencilerimizin şiir sanatına ilgi duymaları, kabiliyeti olanların şiir yazmaya teşvik edilmesi, şiir dünyasına genç kuşak şairler kazandırılması ve insanların hayatta mutlu olabilmelerinin sevgi değerini kazanmalarıyla mümkün olabileceğinin farkındalığının sağlanması amaçlanıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑