Ana Manşet Reklam

Sağlık

Merkez Prıme'da İlk Doğum Gerçekleşti

Geçtiğimiz hafta hizmete başlayan bölgemizin en donanımlı hastanesi Merkez Prıme'de, ilk doğum gerçekleşti. Dr. Hakan Höbek'in sahibi olduğu Mutlukent'te hizmet veren Merkez Prıme Hastanesi'nde ilk doğum heyecanı

4 Temmuz 2020 Saat: 15:57
Merkez Prımeda İlk Doğum Gerçekleşti
Merkez Prıme'da İlk Doğum Gerçekleşti

Gül AKDEMİR /Gölge- Geçtiğimiz hafta hizmete başlayan bölgemizin en donanımlı hastanesi Merkez Prıme'da , ilk doğum gerçekleşti.
Dr. Hakan Höbek'in sahibi olduğu Mutlukent'te hizmet veren Merkez Prıma Hastanesi 'nde ilk doğum heyecanı yaşanırken , dünyaya gözlerini açan bebeğe ''Ada ''ismi verildi. Merkez Prıme Hastanesi'nin ilk bebeği olarak kayıtlara geçen minik Ada'nın 3030 kilogram ve çok sağlıklı olduğu belirtildi.

AİLENİN DÖRT ÇOCUĞUDA KIZ

Mehmet- Fatma Müftüoğlu çiftinin Ada ismi verilen yeni çocuklarından başka üç kızları daha olduğu , Ada ile aile nufüsünün altıya çıktığı öğrenildi.

HÖBEK VE EKİBİ TEBRİK ETTİ

Öte yandan Ada bebeğin doğum sonrası ilk kontrolleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Figen Deniz tarafından gerçekleştirildi. Merkez Prıme Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hakan Höbek, CEO Vahit Kurtuluş ve Başhemşire Aytül Yüntem Ada bebeği ziyaret ederek, bebeğin anne babasını tebrik ettiler. Hastane yönetimi aileye bebekleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür dilediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑