Ana Manşet Reklam

Güncel

Mezarlıklara periyodik bakım

Büyükşehir Belediyesi, İzmit ilçesindeki mezarlıkları periyodik olarak bakımdan geçiriyor.

3 Aralık 2019 Saat: 12:08
Mezarlıklara periyodik bakım
Mezarlıklara periyodik bakım

Şehir birçok noktasındaki park, bahçe ve yeşil alanların temizliğini düzenli olarak gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentteki mezarlıkların da temizliğini aksatmıyor. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, İzmit ilçesinde bulunan Asri Mezarlık, Hatipköy, Kuruçeşme, Bağçeşme ve Kent Mezarlığında periyodik olarak mıntıka temizliği gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen temizlik çalışması ile vatandaşların mezar ziyaretlerini temiz bir çevrede yapması sağlanıyor.

 

İZMİT’TE MEZARLIKLAR TERTEMİZ

Mezarlıklarda yürütülen temizlik çalışmaları, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan ekipler tarafından yürütülüyor. Temizlik çalışmaları kapsamında mezarlıklardaki yol ve yeşil alanlarda bulunan çöp ve diğer malzemeler toplanıyor. Yapılan çalışma ile mezar ziyareti yapan vatandaşların memnuniyeti kazanılıyor.

 

İL GENELİNDEKİ MEZARLIKLAR DÜZENLİ OLARAK TEMİZLENİYOR

Yıl genelinde özverili çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçelerindeki mezarlıkların temizliğine özen gösteriyor. Şehrin birçok noktasındaki mezarlıklar, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri tarafından belirli aralıklarla düzenli olarak temizleniyor. Ekipler mıntıka temizliğinin yanı sıra ot biçimi, boyama, bakım ve onarım işleri de gerçekleştiriyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑