Ana Manşet Reklam

Siyaset

MHP’li başkandan Şayir’e teşekkür

Milliyetçi Hareket Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e son dönemde yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Dilovası Belediye Başkanı

8 Mayıs 2020 Saat: 10:30
MHP’li başkandan Şayir’e teşekkür
MHP’li başkandan Şayir’e teşekkür

Milliyetçi Hareket Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e son dönemde yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Koronavirüs salgınıyla birlikte zorlu günler geçiren ilçe halkına Ramazan’ın gelmesi ile birlikte tüm vatandaşlara Ramazan kolisi ve patates soğan yardımında bulundu. Başkan Şayir’in ayrım yapmaksızın ilçede ki tüm hanelere yaptığı yardım ilçede ki her kesim tarafından takdirle karşılanırken, yapılan bu çalışmaya bir destekte MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz'dan geldi.

CUMHUR İTTİFAKININ GURURUDUR 

MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e Ramazan kolisi ve patates soğan yardımından dolayı örnek göstererek; “Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında evlerinde kalan ve ekonomik anlamda da zor günler geçiren halkımızın bu zorlu günlerinde yanında olan Belediye Başkanımız Hamza Şayir, yaptığı son çalışma ile de halkımızca büyük bir takdir toplamıştır. 2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı ile çıktığımız yolda tam destek verdiğimiz Belediye Başkan adayımız Hamza Şayir'İn seçilmesinin ardından yaptıkları bizleri de mutlu etmiş ve gururlandırmıştır. Başkanımız Hamza Şayir, Cumhur İttifakının güzel bir örneğini sergileyerek ne kadar doğru bir kararla ittifakın içinde olduğumuzun da bir göstergesi de olmuştur.

HALKIN GÖNLÜNDE TAHT KURMUŞTUR

Belediye Başkanımız Hamza Şayir, göreve geldiği günden bu yana özellikle eğitimde yaptığı çalışmalar, halkıyla iç içe olması, Dilovası için güzel çalışmalara imza atmaya çalışması bizleri mutlu etmektedir. Dilovası halkının yanında olan onların gönlünde taht kuran Başkanımız Hamza Şayir, son olarak ilçede ayrım yapmaksızın tüm hanelere gıda yardımı, patates ve soğan dağıtması ilçemizde ki tüm kesimlerce büyük takdir toplamış ve güzel bir dayanışmaya vesile olmuştur. Sosyal belediyeciliğe örnek gösterilecek çalışmalara imza atan Başkanımız Hamza Şayir başta olmak üzere Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve sahada canla başla yardımları ulaştırmaya çalışan tüm saha ekibine MHP Dilovası İlçe Teşkilatı olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. Başkanımız ve ekibine başarılarının devamını da diliyoruz.”dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑