parkinnn

Kültür

MİNİK RESSAMLAR SERGİ AÇTI

Darıca Faik Şahenk İlkokulu resim kursu öğrencilerinin çalışmalarının yer aldığı resim sergisi, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ında katılımıyla açıldı.

1 Haziran 2016 Saat: 14:52
MİNİK RESSAMLAR SERGİ AÇTI
MİNİK RESSAMLAR SERGİ AÇTI

Başkan Karabacak’ın yanısıra Okul Müdürü Mustafa Sağdıç, okul idareci ve öğretmenlerle öğrenci velilerinin hazır bulunduğu sergi açılışında kısa bir selamlama konuşması yapan Okul Müdürü Mustafa Sağdıç, Başkan Karabacak’a ve velilere programa katılımlarından dolayı teşekkür ederken, yıl boyunca öğrencilere resim kursu düzenleyen Metin Demirci’ye de veliler adına teşekkür etti.

ÇOCUKLARIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE EĞİTMELİYİZ

Başkan Karabacak ise konuşmasında, çocukların ruhen ve bedenen gelişimine büyük katkısı olan bu tür kursların önemine değinerek , “bu güzel serginin hazırlanmasında emeği geçenleri tebrik ediyorum.Minik öğrencilerimizin birbirinden güzel eserlerinin yer aldığı bu sergimize herkesi davet ediyorum.Geleceğimiz olan çocuklarımızı her alanda en iyi şekilde eğitmeliyiz.Bu noktada öğretmenlerimize ve ailelere büyük görev düşüyor.” diyerek konuşmasını tamamlarken, Başkan Karabacak minik kursiyerlerin sertifikalarını verdi. Öğrenci velileri ise çocukları adına resim kursu düzenleyen Öğretmen Metin Demirci’ye teşekkür ederek bir çiçek ve hediye takdim ettiler.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑