Ana Manşet Reklam

Yaşam

Mobil ofis karavanı Karamürsel’de

Büyükşehir Belediyesi’nin seyahat kartları birimindeki artan taleplerin karşılanması için başlattığı Mobil Ofis Karavanı, Karamürsel sahilinde.

10 Ekim 2019 Saat: 10:35
Mobil ofis karavanı Karamürsel’de
Mobil ofis karavanı Karamürsel’de


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığı, seyahat kartları birimindeki artan taleplerin karşılanmasına yönelik başlatılan Mobil Ofis Karavanı, Karamürsel sahilinde konuşlandı. Mobil Ofis Karavanı vatandaşlara Karamürsel’de Cuma gününe kadar hizmet verecek.

 

1 HAFTA BOYUNCA KARAMÜRSEL’DE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığı’nca sunulan kart birimindeki hizmetlere destek amacıyla geliştirilen Mobil Ofis Karavanı Karamürsel sahilinde yerini aldı. Mevcut sabit hizmet ofisleri haricinde yerinde hizmet amaçlanarak geliştirilen Mobil Ofis Karavanı Karamürselli vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor.

 

YOĞUNLUĞUN ÖNÜNE GEÇİLECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl içerisinde faaliyete başlatılan Mobil Ofis Karavanı vatandaşlara anlık hizmet veriyor. Bu kapsamda Seyahat Kartları ve KOBİS birimleri için hizmet veren Mobil Ofis Karavanı Karamürsel sahilinde hizmet veriyor. Bu süre içinde Mobil Ofis karavanında indirimli ve ücretsiz seyahat kartları basım ve vize işlemlerini yapılacak.

 

HİZMET, VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR

“Mobil Ofis Karavanı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi seyahat kartları hizmetini vatandaşın ayağına götürüyor. Seyahat kartları hizmetlerin hızlandırılmasını sağlayan Karavan, okulların eğitim öğretime başladığı zamanlarda yaşanan öğrenci kartı yoğunluklarını da azaltıyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑