parkinnn

Güncel

Murat Özdağ hakim karşısına çıktı!

FETÖ/PDY operasyonları kapsamında tutuklanan Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) eski başkanı Murat Özdağ hakim karşısında.

23 Mart 2017 Saat: 17:39
Murat Özdağ hakim karşısına çıktı!
Murat Özdağ hakim karşısına çıktı!

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan Fetulahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonlar kapsamında 23 Temmuz tarihinde 39 işadamıyla birlikte KOTO eski başkanı Murat Özdağ tutuklanmıştı,Murat Özdağ uzamış saçları ve zayıflamış hali ile dikkat çekti.

'7 BİN KİŞİ OY KULLANDI'

Özdağ, jandarmalar eşliğinde sanık bölümüne alındı ve ifade vermeye başladı. Murat Özdağ ifadesinde, “ Beni Kocaeli’de herkes tanır. Ben kimsenin emri altına girecek biri değilim. İhbarda bulunan kişinin kim olduğunu bilmiyorum ama anlatımları doğru değil. Ben paralel yapının adayı olarak KOTO seçimlerine girmedim. Ben her kesimden oy aldım. Normalde seçimlerde 2 bin kişi oy kullanırken benim girdiğim seçimlerde 7 bin kişi oy kullandı.

‘CEMAATİN GEZİLERİNE KATILMADIM’

2015 yılından önce çocuklarım Erkul Koleji’nde okurken FETÖ’ye mensup kişilerin üzerine toplantılarına katıldım. 70’den fazla ülkeye gittim ancak  cemaatin düzenlediği hiçbir yurtdışı gezisine katılmadım. FETÖ’ye  1 milyon 500 bin lira verdiğimde yalandır” dedi. 

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑