parkinnn

Güncel

Mustafa Şamdan'dan Bağışıklığa Çare

Ticaret hayatına Lavinia Kozmetik ile atılan , Gebzelilerin yakından tanıdıkları Kickbox antrenörü Mustafa Şamdan, sattığı ürünlerle ilgili iddialı konuştu.

2 Aralık 2020 Saat: 17:24
Mustafa Şamdandan Bağışıklığa Çare
Mustafa Şamdan'dan Bağışıklığa Çare

KELLİĞE SON VERİYOR
Şamdan, saç dökülmesini önleyen , saç çıkaran ürünlerden, bağışıklık sistemini güçlendiren ve virüse karşı koruyucu olduğunu öne sürdüğü ürünleriyle vatandaşlara önerilerde bulundu. Güzeller Mahallesi Şehit Mevlüt Duru Caddesi Numara 51/B'de (İSU karşısı) hizmet veren Lavinia Kozmetik'te erkek ve kadın bakım ürünlerinin yanısıra , TÜBİTAK ürünü olan ''Fit Care'' yi de satan Mustafa Şamdan ''Ürünlerimiz TÜBİTAK buluşudur. Bölgemizdeki tek yetkili bayi biziz. Bunlar saç dökülmesini önlediği gibi, kök hücreleri sağlam olan saçları yeniden çıkarıyor. Kelliğe son veriyor. '' dedi.

VİRÜSSAVAR ÖZELLİĞİ VAR
Şamdan, Botanıcare Vita-Mam isimli ürün ile de bağışıklık sisteminin güçlendiğini, tamamen bitkisel olan ürünün virüssavar özellikler taşıdığını belirtti. Son günlerde vatandaşların bu ürünlere ilgi gösterdiğini ve yok sattıklarını dile getiren Mustafa Şamdan, sağlığını düşünen herkesi mağazalarına beklediklerini dile getirdi. Lavinia Kozmetik'in sahibi , spor adamı Mustafa Şamdan, konuyla ilgili bilgi almak isteyen vatandaşların kendilerine 0532 136 87 39 ve 0538 789 59 60 numaralardan kendilerine ulaşabileceklerini belirtti.

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Mustafa Şamdan'dan Bağışıklığa Çare
Mustafa Şamdan'dan Bağışıklığa Çare
Mustafa Şamdan'dan Bağışıklığa Çare
Mustafa Şamdan'dan Bağışıklığa Çare

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑