parkinnn

Yaşam

Nene Hatun Cami’nin dış cephesi yenilendi

Büyükşehir Belediyesi, İzmit Nene Hatun Camii dernek yöneticilerin isteğini geri çevirmeyerek caminin dış cephesinin boyanabilmesi için destek verdi.

25 Kasım 2019 Saat: 10:49
Nene Hatun Cami’nin dış cephesi yenilendi
Nene Hatun Cami’nin dış cephesi yenilendi

Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki camilerin boya malzemesi ihtiyaçlarını karşılıyor. Gerekli şartları sağlayan cami derneklerinin başvurusu ile yapılan boya malzemesi yardımından 2019 yılında bugüne kadar 94 cami yararlandı. Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı’nın hayata geçirdiği yardımdan son olarak İzmit Şirintepe Mahallesinde bulunan Nene Hatun Camisi faydalandı.

 

NENE HATUN CAMİ

İzmit Şirintepe Mahallesinde bulunan Nene Hatun Camii boyası hava koşulları nedeniyle ile ve zaman içerisinde yıprandı. Dernek yöneticileri Yüksel Özmen, Zübeyit Doğan ve Cami imamı Murat Yıldızlı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden caminin dış cephesinin boyanması için yardım istedi. Büyükşehir Belediyesi de İzmit Nene Hatun Camii dernek yöneticilerinin isteğini geri çevirmedi. Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı, İzmit Nene Hatun Camii dernek yöneticilerine boya malzemesi desteği verdi.

 

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile camide çalışmalar başlandı. Kısa bir süre içerisinde Nene Hatun Camii’nin boyasını yapıldı. Yapılan boyama çalışması ile yeni bir görünüme kavuşan Nene Hatun Cami cemaati, desteklerinden ötürü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

KENT GENELİNDE SÜRDÜRÜLÜYOR

Camilerimize yapılan boya malzeme desteği kent genelinde sürdürülüyor. Bu doğrultuda 2019 yılı içerisinde 94 camiye boya malzemesi yardımında bulunuldu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑