parkinnn

Eğitim

Öğretmenlerimizin hakkı bir günle ödenmez

Başkan Karaosmanoğlu, Öğretmenler Günü nedeniyle kendisini ziyaret eden Kocaeli Kent Konseyi ve İzmit Sanat Okulu Mezunları Derneği yönetimlerini makamında ağırladı

25 Kasım 2016 Saat: 16:48
Öğretmenlerimizin hakkı bir günle ödenmez
Öğretmenlerimizin hakkı bir günle ödenmez

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 1978-1989 yılları arasında Kırıkkale Lisesi, İzmit Endüstri Meslek Lisesi ve İzmit Ortaokulu´nda öğretmen ile yönetici olarak görev alması nedeniyle Kocaeli Kent Konseyi ve İzmit Sanat Okulu Mezunları Derneği (İZSANDER) yönetimlerinin “Öğretmenler Günü” kutlaması nedeniyle misafirlerini makamında ağırladı. Birlikteliklerde konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Öğretmenlerimizin hakkı bir günle ödenmez. Her gün öğretmenlerimizin kölesiyiz. Ayrıca bilinmelidir ki annelerden daha büyük öğretmen yoktur” dedi.

 

BİR HARF ÖĞRETENİN 40 YIL KÖLESİ OLURUZ

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, Kadın Meclisi Başkanı Serpil Büşra Namlı ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra İZSANDER Başkanı Halil Atay ile İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini ayrı ayrı kabul eden Başkan Karaosmanoğlu, “Bizler bir harf öğretenin 40 yıl kölesi oluruz anlayışıyla hareket ediyoruz. Annelerden daha büyük öğretmende yoktur. Aileyi iyi yetiştireceğiz ve güçlendirecek projeler ortaya koymalıyız. Aile huzurlu ise toplum huzurludur. Aile gülerse toplum güler veya üzülür. Öğretmenlik evde, anne baba kucağından başlıyor” ifadelerini kullandı. Ziyaretlerde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Görüm’de katıldı.

 

KOTKO’YU DA AĞIRLADI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ayrıca Sivil Toplum Kuruluşları ile görüşmelerini de sürdürüyor. Bu kapsamda Kocaeli Gıda Toptancılar Sitesi (KOTKO) Yönetim Başkanı Birol Öztürk ve üyelerini makamında ayrıca kabul etti. Kentin ticari gelişimleri konusunda değerlendirmelerin de yapıldığı birliktelikte, esnafların her zaman yanında olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “KOTKO’nun yeni yönetimi olarak sizlere başarılar dilerim. Büyükşehir Belediyesi olarak sizlere ve vatandaşımıza hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Kentimizle ilgili sizlerin fikirlerine ve önerilerine her zaman açığız” diyerek düşüncelerini ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑