parkinnn

Güncel

Optima Mühendislik İHA Yolunda

Ali Osman Gür yönetimdeki firma , özellikle silah sanayine katkılarıyla dikkat çekiyor.

13 Haziran 2020 Saat: 14:24
Optima Mühendislik İHA Yolunda
Optima Mühendislik İHA Yolunda

Milli ve yerli savunma sanayine  sunduğu projelerle  Türkiye genelinde  dikkat  çeken  Optima  Mühendislik , yeni yatırımlar için yoğun mesai harcarken kapılarını Gölge Dergi'ye açtı.

Darıca Küçük Sanayi Sitesi'nde  600m2 kapalı alanda 17 çalışanıyla faaliyet gösteren Optima Mühendislik , silah sanayine sunduğu çalışmalarıyla bölgemizin gurur kaynağı oldu.

2009 yılında kurulan Optima Mühendislik; yenilikçilik ruhu ve hızlı yatırım yapabilme kabiliyetiyle, kısa sürede alanında bölgemizin önde gelen tasarım ve imalat merkezlerinden birisi olurken,  son günlerde İHA (İnsansız Hava Araçları ) için proje  geliştirmesiyle de dikkat çekti.

ÜRETİM ANLAYIŞINI GENİŞLETTİLER

 Optima Mühendislik'in uzman kadrosu ile firmaların tüm özel makina, fikstür, kalıp, aparat, makinayedek parça, alüminyum ekstrüzyon ve işleme, tüm talaşlı imalat ihtiyaçlarına cevap verebildiğini anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Gür, '' Optima Mühendislik; artan müşteri talepleri karşısında müşteri memnuniyetinin daha üst seviyelere taşınması, zamanında teslimatın doğru şekilde yapılması için her geçen gün kendine yeni nitelikler kazandırdı. Sistemlerin doğru işlemesi ve devamlılığının sağlanabilmesi için sürekli iyileştirme metotlarını kullanarak üretim verimliliğinin artışını sağlayarak ,  mevcut makina parkuruyla kapasite miktarlarını arttırmış böylece kaliteli üretim anlayışını daha da genişletti.'' dedi.

KALİTELİ ÜRÜN KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞI

Kapılarını Gölge Dergi'ye açan ve geliştirdikleri projeler hakkında bilgiler veren Optima Mühendislik Başkanı Ali Osman Gür, ''Kaliteli ürün, kaliteli hizmet anlayışıyla Optima Mühendislik'te ortaya çıkıyor. '' dedikten sonra şu bilgileri aktardı : '' Optima Mühendislik; özel makina, fikstür, aparat, kalıp, makina yedek parça ve talaşlı imalatları ile otomotiv, makina sanayi, çelik sanayi, beyaz eşya, ambalaj, aydınlatma ve inşaat sektörlerine hizmet vermektedir. Sürekli iyileşme felsefesini benimseyerek rekabet sınırlarını belirleyen firma olan Optima Mühendislik, alanında uzman çalışan kadrosu ve müşterinin sesini dinleyen satış sonrasıdestekleriyle rakiplerinden belirgin olarak ayrılmakta ve müşteri beklentilerine de yön vermektedir.''

İŞ SAĞLIĞI , İŞ GÜVENLİĞİ ÖNEMLİ

İşçi sağlığının öneminin farkında olduklarını dile getiren Gür,  işe alımlarda çalışanlarına öncelikli olarak iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri verdiklerini,  ardından üretim yapılan alanlarda kullanılması gereken tüm ekipmanları çalışanlarına temin ederek ve onların üretim alanlarında başlarına gelebilecek olası iş kazalarının minimize edilmesi ve hatta ortadan kaldırılması için çalışıldığını ifade etti.

İNSANA VE ÇEVREYE SAYGILI ÜRETİM

Ali Osman Gür   daha sonra şunları dile getirdi ; '' İnsana ve çevreye saygılı üretim, Optima Mühendislik'in önceliklerindendir. Süreçlerin ve ürünlerin çevreye etkilerini en aza indirgemek ve gerekli iyileştirmeleri gerçekleştirmek için çalışmalarımız sürekli devam eder.Çevreye ve insana önemin farkında olan firmamız , tüm bunları düşünerek gerekli şartları sağlamıştır.''

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑