parkinnn

Yaşam

Pınar Gökçe'ye yeni yaş sürprizi

Gölge Medyanın eski genel koordinatörü Pınar Gökçe, sürpriz doğum günü partisi karşısında göz yaşlarını tutamadı. Bugün yeni yaşına giren Gökçeye aile dostları Sakaryalı iş insanı Halit Bilici ile avukat arkadaşı

27 Haziran 2020 Saat: 19:26
Pınar Gökçeye yeni yaş sürprizi
Pınar Gökçe'ye yeni yaş sürprizi

Gölge Medya'nın eski genel koordinatörü Pınar Gökçe, sürpriz doğum günü partisi karşısında göz yaşlarını tutamadı.
Bugün yeni yaşına giren Gökçe'ye aile dostları Sakaryalı iş insanı Halit Bilici ile avukat arkadaşı Betül Şahinler sürpriz yaptılar. Sakarya'da bir araya gelen arkadaşlar , koronavirüs nedeniyle kutlamayı kısıtlı sayıdaki misafirlerle gerçekleştirirken, herşeyden habersiz olan Pınar Gökçe bir anda doğum günü sürpriziyle karşılaştı. Halit Bilici'nin sahibi olduğu petrol istasyonu tesislerinde yapılan kutlamada Gökçe duygulu anlar yaşadı.
Özel bir şirkette işletme müdürü olarak görev yapan Pınar Gökçe'nin geçtiğimiz doğum günleri de sürprizlerle kutlanıyordu. Darıca Doğa Park ve Hancı Restaurant'ta üstüste kutlamalar gerçekleşmiş, Gökçe hediye yağmuruna tutulmuştu. Gökçe arkadaşlarına teşekkür ederken, ''Bizim baki dostlarımız var, hiç bizi yalnız bırakmazlar, çok mutlu oldum. İyiki varlar. Daha önceleri Gölge Medya'da çalıştığım zamanlarda da orada sürprizlerle karşılaşıyordum. '' şeklinde duygularını dile getirdi.

Bizde Gölge Medya olarak arkadaşımız Pınar'ın sır gibi sakladığı yeni  yaşını kutluyor, arkadaşlarıyla mutluluklar diliyoruz. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑