Ana Manşet Reklam

Güncel

PKK'ya son dakika operasyonları! Aralarında o isim de var...

Terör örgütü PKK'ya yönelik Ankara, Van, Muş ve Ağrı'da eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda, aralarında Sırrı Sakık'ın yeğeni V.S'nin de bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı.

14 Şubat 2017 Saat: 10:14
PKKya son dakika operasyonları! Aralarında o isim de var...
PKK'ya son dakika operasyonları! Aralarında o isim de var...

Terör örgütü PKK'ya yönelik Ankara, Van, Muş ve Ağrı'da  eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda, aralarında Sırrı Sakık'ın yeğeni V.S'nin de  bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütü PKK'ya yönelik  soruşturma kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri  koordinasyonunda 4 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 21 kişi  gözaltına alındı.

Ankara'nın Çankaya, Mamak ve Sincan ilçeleri ile Muş, Van ve Ağrı'da  28 adrese düzenlenen operasyonlarda bir tabanca ve 2 kalaşnikof tüfek ele  geçirildi.

Operasyonlar kapsamında HDP'li Sırrı Sakık'ın yeğeni olduğu  öğrenilenen V.S. de Muş'ta gözaltına alındı. Şüphelilerden bazılarının terör  örgütü adına sosyal medyada propaganda çalışması yürüttükleri öğrenildi.

ADANA'DA PKK OPERASYONU: 34 GÖZALTI

Adana'da terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda aralarında 18 yaşından küçüklerin de bulunduğu 34 kişi gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın 16 Şubat 1999 tarihindeki yakalanışının 18'inci yıldönümü öncesi kent genelinde güvenlik önlemlerini artırdı. Dün örgütün üniversite yapılanması, siyasi kanadı ve mahalle komisyonlarına yönelik operasyon düzenleyen Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) şube ekipleri, bu sabah da örgütün gençlik yapılanmasına yönelik kent merkezi ve Ceyhan İlçesi'nde çok sayıda adrese baskın yaptı. Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli polislerin demir kapıları koç başlarıyla kırarak girdiği adreslerde arama yapan ekipler, aralarında 18 yaşından küçüklerin de bulunduğu 34 kişiyi gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

VAN'DA TERÖR OPERASYONU: 13 GÖZALTI

Van'da terör örgütüne yönelik operasyonda 13 şüpheli  yakalandı. Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü  PKK/KCK'nın faaliyetlerinin önlenmesine yönelik kent merkezinde bazı adreslere eş  zamanlı operasyon düzenledi. Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda 13 kişi gözaltına  alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.a

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑