parkinnn

Asayiş

Polis telsizinden şok anons

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü telsizine giren kimliği belirlenemeyen bir kişi, polis telsizinden, Beni dinleyen istasyonlar hepinizi s..m diye küfür etti. Polis ekipleri telsize girip küfürlü anons yapan şahsı tespit etmek için çalışma ba

26 Kasım 2012 Saat: 16:04
Polis telsizinden şok anons
Polis telsizinden şok anons

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü telsizine giren kimliği belirlenemeyen bir kişi, polis telsizinden, "Beni dinleyen istasyonlar hepinizi s..m" diye küfür etti. Polis ekipleri telsize girip küfürlü anons yapan şahsı tespit etmek için çalışma başlattı.

FERHAT AKGÜN TEKİRDAĞ

Öğle saatlerinde polis telsizinden çıkan küfürler dinleyenleri şaşkına çevirdi. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü telsizine giren kimliği belirsiz bir şahıs telsiz mandalına basarak polislere küfür etti. Garip sesler çıkartan şahıs kendisini dinleyenlere seslenerek "Beni dinleyen istasyonlar hepinizi s..erim. Tamam mı?" dedi. Polisleri şaşkına çeviren anonstan sonra telsize giren şahsın kimliğini tespit etmek için çalışma başlatıldı. Hürriyet Mahallesi mevkiinden polis telsizine sarkma olduğunu tespit eden emniyet müdürlüğü ekipleri, tespit çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

'BU İTİ YAKALAYIN'

Yine bir hafta öncede polis telsizine yasal olmayan yollardan giren bir kişi ise "Bu iti yakalayın. Bu iti istiyorum" diye anons yapmıştı. Polis ekipleri yaptığı çalışmada 2 anonsu da yapanın aynı kişi olduğunun belirlendiğini kaydetti.

Kaynak: http://www.haber7.com/polisiye-vakalar/haber/956737-polis-telsizinden-sok-anons

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑