parkinnn

Kültür

Rafet El Roman Sporköy'ü Salladı

Bayramoğlu'nda hizmet veren Sporköy'de, Rafet El Roman rüzğarı esti. Ünlü şarkıcı dinleyenleri adeta büyüledi.

21 Ağustos 2021 Saat: 15:06
Rafet El Roman Sporköyü Salladı
Rafet El Roman Sporköy'ü Salladı

Gül AKDEMİR/ Gölge

Bayramoğlu'nda hizmet veren Sporköy'de,  Rafet El Roman rüzğarı esti. Ünlü şarkıcı dinleyenleri adeta büyüledi.

Millli karateci, dünya şampiyonu Serkan Yağcı'nın işletmeciliğini yaptığı ve aynı ismi taşıyan Serkan Yağcı Sporköy, Rafet El Roman'ı ağırladı. Günler önceden Biletix'te satışa çıkan biletler tükenirken, konseri yaklaşık 1500 müzik sever dinledi.

Kırk dönüm arazi üzerine konuşlanan denize sıfır konumdaki Sporköy, ilk konserini kadife sesli sanatçı  Rafet El Roman ile gerçekleştirdi. Sanatçının  İstanbul'dan da çok sayıda hayranının katıldığı konser,  dün gece saat 21.00'de başladı. Renkli görüntülerin gerçekleştiği konserde hayranlarıyla buluşan Rafet El Roman, birbirinden eşsiz eserlerini seslendirirken Sporköy 'de yer yerinden oynadı. Yaklaşık dört  saat sahnede kalan El Roman , Ferdi Tayfur ve Marış Manço'dan da sevilan parçalar okurken, Ferdi Tayfur'un taklidini yapması büyük alkış aldı. Konsere katılanların zaman zaman  dansla eşlik ettiği Rafet El Roman , üstün performansı ile dinleyenleri büyüledi.

HARİKA BİR TESİS

Diğer yandan Sporköy'e olan beğenisini de sahnede dile getiren Rafet El Roman , ''Serkan Yağcı kardeşim harika bir tesis yapmış. Burada ilk konseri vermenin keyfini sizlerle yaşıyorum. '' dedi. Konuşması sırasında Yağcı'yı da sahneye davet eden El Roman,  gördüğü ilgiden memnun kaldığını ve benzer konserlerde buluşmak istediğini de dile getirdi.

BURASI AİLE TESİSİ

Diğer yandan konuklara tesis hakkında bilgiler veren Serkan Yağcı ise şunları söyledi ; '' Burası kırk dönüm bir tesis. Üniversiteden kiraladık, sayın rektörümüzün büyük katkıları oldu. Kendisine müteşekkirim, sağ olsunlar. Böyle bir tesisi bölgemize , sizlere kazandırmaktan mutluyum. Burası sizlerin her an gelebileceği bir aile tesisidir. O yüzden güvenlik görevlimiz bile yok, çünkü hepimiz aileyiz. Otelimiz, havuzumuz , plajımız var. Restaurantımız var. Yeni olmamıza rağmen çok yoğun ilgi gördük. Şimdiye kadar düğün, kına, doğum günleri gerçekleştirdik. Bundan sonra da belirli zamanlarda konserler düzenleyerek siz değerli misafirlerimizi sanatçılarımızla buluşturacağız. Rafet El Roman abiyi çok seviyorum,  hayranıyım. O yüzden ilk konserimizi kendisiyle gerçekleştirmek istedim. Sağ olsun kırmadı, aramıza katıldı. İnşallah Eylül ayında da Resül Dindar'la ikinci konserimizi düzenleyeceğiz. ''

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Serkan Yağcı ve Eşi Sabriye Yağcı
Serkan Yağcı ve Eşi Sabriye Yağcı

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑