Ana Manşet Reklam

Kültür

Ressam Aral tuval'ine can veriyor

Karakalem ve yağlı boya çalışmalarıyla tuvaliye adeta can veren ressam Duygu Ülkü Aral , birinci kişisel resim sergisine hazırlık yapıyor. Ortaöğrenim yılarında resime karşı yeteneği olduğunu keşf eden Aral , o yaştan beri tuval

18 Haziran 2020 Saat: 18:50
Ressam Aral tuvaline can veriyor
Ressam Aral tuval'ine can veriyor

Karakalem ve yağlı boya çalışmalarıyla tuvali'ye adeta can veren ressam Duygu Ülkü Aral , birinci kişisel resim sergisine hazırlık yapıyor.
Ortaöğrenim yılarında resime karşı yeteneği olduğunu keşf eden Aral , o yaştan beri tuvali ile özdeşleşerek resim sanatını yaşam tarzına çevidiğini söyledi. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden mezunu olan öğretmen Duygu Ülkü Aral , ilk kişisel sergisine hazırlık yaparken, yağlı boya ve karakalem çalışmaları görenlerin takdirini kazanıyor.


MUTLULUĞU ÇİZEMİYORUM AMA....


Halen Gebze Halk Eğitim Müdürlüğü ve Gebze Kadın Cezaevi'nde usta öğretici olarak görev de yapan 24 yaşındaki genç ressam öğretmen Aral , '' Çocukluk hayalimdi ressamlık. Resim yapmak, anları ebedileştirmek büyük keyif veriyor. Belki mutluluğu henüz çizemiyorum ama , resim yapınca mutlu oluyorum. Portresini çizdiğim, fırçanın renkleriyle buluşturduğum insanların mutluğu beni de mutlu ediyor. Duvarları yedi renkle buluşturmanın keyfini sürüyorum. Şu sıralar kişisel sergime yoğunlaştım. Hazırlıklarım o yönde. Bir taraftan da gelen siparişleri yetiştirmeye çalışıyorum. '' şeklinde konuşuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑