parkinnn

Siyaset

Saadet Kocaeli Bayramda Buluştu

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı Bayramlaşma Programını İzmit İlçe Binasında yoğun katılımla gerçekleştirdi. Bayramlaşma programı Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, Genel İdare Kurulu Üyesi Recep Sarıdoğan, ilçe başkanları, Büyükşeh

10 Temmuz 2022 Saat: 21:04
Saadet Kocaeli Bayramda Buluştu
Saadet Kocaeli Bayramda Buluştu

Acılış konuşmasını gerçekleştiren İzmit İlçe Başkanı Murat Karaturp
‘Kurban Paylaşmaktır, kurban kardeşliktir.’
Cenabı Allaha şükürler olsun ki bir bayramı daha sevinçle karşıladık. Kurban birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, paylaşmanın adıdır. Kurban İbrahimi bir duruş , ismaili bir teslimiyetin adıdır.
Ülkemizde ahlakın ve maneviyatın eridiği, sermaye sahiplerinin daha çok zengin, orta direğin günden güne yok olduğu, topraklarımızın insansızlaştığı, insanımızın topraksızlaştığı bir dönemdeyiz. İşte böyle bir dönemde iken İbrahimi bir duruşun, hakikati ortaya koymanın ne sıkıntısı olursa olsun taviz vermeden, doğru bildiklerimizi söylemeden, haksızlıklar karşısında susmadan bu dönemden bu çağda onurumuzla geçmek zorunluluğu bir kez daha hissediyoruz. Cenabı Allah birliğimizi beraberliğimiz kardeşliğimizi bozmasın, hayırlı bayramlar diliyorum.

Genel İdare Kurulu Üyesi Recep Sarıdoğan ‘Kınayıcıların kınamasına aldırmadan bu yolda mücadele etmeye devam edeceğiz.’
Arkadaşlar güneş balçıkla sıvanmaz, biz doğru bildiğimiz inandığımız doğrularla mücadele etmeye devam edeceğiz. Kınayıcıların kınamasına aldırmadan bu yolda mücadele etmeye devam edeceğiz. Biz bütün insanlığın saadeti için mücadele ediyoruz. Değerli kardeşlerim bu mücadele yeryüzünde mazlum , mağdur kim varsa onlar için yapılıyor. Bugün kurban bu kardeşliği bu paylaşımı en güzel en doğru bir şekilde anlamayı ve yaşamayı cenabı allah bizlere nasip etsin inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

İl Başkanı Zafer Mutlu ‘Peki Erbakan’ı bırakıp kimle dostluk kurdular ?’
Milli görüşün gerçek temsilcileri bizler saadet partililer olarak buradayız.
Erbakan gibi bir dava adamını Erbakan’ın mücadele arkadaşlarını bırakıp dediler ki senle olmuyor biz yeni bir parti kuracağız, yeni bir parti kurdular. Peki, Erbakan’ı bırakıp kimle dostluk kurdular?
Mesela Mehmet Cengiz diye bir adamla dava arkadaşlığı yaptılar. Peki, kim bu Mehmet Cengiz?
Siz daha iyi biliyorsunuz. Türkiye’de almış oldukları ihale bedeli 66 Milyar dolar diyorlar.
Peker dedi ki ‘ başbakana şantaj yaptım bu adam da benim aracımdı dedi’ kimle yaptıklarını da açıkladılar.
Erbakan’ı bırakıp mafya ile hortumcularla, şantaja aracılık yapanlarla dava arkadaşlığı yapanların bu ülkeye nasıl bir yararı olabilir , bu millete hizmet edebilir mi Allah aşkına .?
Keşke biz yanılsaydık. Keşke bunlar Erbakan hocadan aldıkları ders işe yarasaydı, yine dava arkadaşına bakınız.
Erdoğan Demirören, Ziraat bankasının kapılarını kendisin ardına kadar açıldı. Yandaş medya kurulması için milletin paralarını aktarıldı. Onlarla alakalı da ifşalar ortaya cıktı. İşte bunlar Erbakan hoca gibi mücadele ruhu olan dava adamını bırakıp, dost olarak kabul ettikleri insanlar memleketin malına ne yaptıkları ortada. Eski bakanlarından biri ile alakalı bir gazeteci yazışmaları, acılan şirketleri , şirketlerin başına getirilen kişiler ile alakalı iddiaları ortaya çıkıyor, konu ile alakalı ne bir açıklama ne de bir takibat başlatılıyor.
Bu kokuşmuşluk bu adaletsizlik bu rant bu yağma düzeni Türkiye’yi her geçen gün daha çıkmaza götürüyor.
Milyonlarca gencimiz her gecen gün eriyip gidiyor. Böyle bir adaletsiz düzen böyle bir kokuşmuşluğun ne yazık ki hazin sonucudur bu.
Siz adaleti üstün tutar, liyakatli kadroları iş başına getirip, torpilin, rüşvetin, iltimasın önüne geçerseniz bu gençlerin geleceğe umutlu bir şekilde bakmasını sağlarsınız. İnşallah bunları yapacak olan da bu salondaki Milli görüşçüler, Saadet Partililerdir. Bizim 11 ayda yaptıklarımız ortadır. Biz denk bütçe yaparız onların faiz ödemeleri ana parayı geçer işte milli görüşün farkı buradadır.
Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha kurban bayramınızı kutlarım, nice mutlu hayırlı bayramlar dilerim.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑