Ana Manşet Reklam

Güncel

Şener Gayrimenkul'den Armutlu'ya 3. Şube

Gebze'de gayrimenkul sektörünün mihenk taşlarından Şener Yilmaz, kendi ismini taşıyan firmasının üçüncü şubesini Yalova'da, Armutlu'ya açacak.

7 Aralık 2021 Saat: 12:40
Şener Gayrimenkulden Armutluya 3. Şube
Şener Gayrimenkul'den Armutlu'ya 3. Şube

Gebze merkez ofisinin dışında İstanbul Tuzla'da ikinci şubesi faaliyete geçen ve 5 kişilik danışman ekibiyle Tuzla'da 500 dairenin satış yetkilisi olan Şener Gayrimenkul , yeni şubesiyle Armutlu'ya açılacak.
Gebze ve Tuzla'da toplam 12 kişilik uzman kadrosula gayrimenkulde göz dolduran Şener Yılmaz, Armutlu'dan gelen talepler üzerine bu ilçeye şube açma kararı aldığını söylerken , '' Gebze'de daire konusunda uzmanlaştık, kısa sürede sektörümüzde birinci olduk. Toplamda binin üzerinde gayrimenkule yön veriyoruz. Tuzla'da Kalamış İnşaat'ın, Darıca'da Teras Evler'in satış yetkilisiyiz. Armutlu'da başlayan devasa bir proje geldi, onun satış yetkisini aldık, dolaysıyla oradan gelen yoğun bir talepte var, Şener Gayrimenkul'ün üçüncü şubesini Armutlu'ya açıyoruz. Edindiğimiz güven ve yakladığımız başarı grafiğinde değerli müteahhitlerimizin büyük katkısı var, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Herkesimden herkesi konut sahibi yapmak için deneyimli kadromuzla çalışıyoruz.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑