parkinnn

Güncel

Serhat Öztürk'ten çok önemli mesleki uyarılar

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) yönetim kurulu üyesi Serhat Öztürk, meslektaşlarına önemli uyarılarda bulundu.

18 Eylül 2021 Saat: 14:28
Serhat Öztürkten çok önemli mesleki uyarılar
Serhat Öztürk'ten çok önemli mesleki uyarılar

FAİŞ RAKAMLAR TALEP EDİLİYOR

Başarılı çalışmalarının yanısıra iş disipliniyle de tanınan  Öztürk Gayrimenkul'ün patronu Serhat Öztürk, son günlerde  bazı mülk sahiplerinin gayrimenkullerine değerinin üzerinde talepte bulunduklarını ve faiş rakamlar talep ederek meslektaşlarını  ve  vatandaşları zor durumda bıraktıklarını ileri sürerek, bu yönde sektörel uyarılarda bulundu.

Öztürk, dikkat çeken açıklamasında meslektaşlarını uyararak, ''Böyle bir durumda  Ticaret Bakanlığı'na şikayet edin.'' dedi.

BAKANLIĞA ŞİKAYET EDİN

Serhat Öztürk, gayrimenkulcü arkadaşlarına şu bilgilendirmeyi yaptı ; ''Değerli Meslektaşlarım ;  Özellikle kiralık mülklerine değerinin üzerinde isteyen , envayi çeşit kiracı özelliği sayan , teminat olarak binlerce liralık teminat senedi - nakit para isteyen mülk sahiplerinin yerleri ile ilgilenmeyiniz . İlgilenelim ben veririm diye talepte bulunmayınız. Fahiş fiyatları Ticaret Bakanlığı'na görüntüleri ile birlikte şikayet ediniz .''

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑