Ana Manşet Reklam

Güncel

Son dakika: Şehit cenazesine giderken kaza yaptılar! 1 polis şehit, 1 polis yaralı...

Adana' da Hatay' daki şehit cenaze törene giden yunus ekiplerinin yaptığı kazada ilk belirlemelere göre 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı.

15 Şubat 2017 Saat: 10:49
Son dakika: Şehit cenazesine giderken kaza yaptılar! 1 polis şehit, 1 polis yaralı...
Son dakika: Şehit cenazesine giderken kaza yaptılar! 1 polis şehit, 1 polis yaralı...

Adana'da yunus ekibinin kullandığı motosikletin kaldırıma  çarpması sonucu bir polis memuru şehit oldu, bir polis de yaralandı. Polis memuru Fırat Ulaş idaresindeki 01 A 29623 plakalı motosiklet,  merkez Seyhan ilçesi 100. Yıl Caddesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini  kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak kaldırıma çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosikletten düşen Ulaş ile beraberindeki polis  memuru Gökhan Varuş yaralandı. Yaralı polisler, kaza yerine gelen ambulanslarla  Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Ağır yaralı olan Fırat Ulaş yapılan müdahalelere rağmen  kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı polis memuru Varuş'un ise tedavisinin sürdüğü  bildirildi.

Hastane önüne geldiklerinde arkadaşlarının şehit olduğu haberini alan  polis memurları, birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü. İl Emniyet Müdürü Osman Ak  da hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Öte yandan, polis ekibinin, Amanos Dağları'nda terör örgütü PKK'ya  yönelik yürütülen operasyonda dün şehit olan uzman çavuş için Adana Jandarma  Bölge Komutanlığında düzenlenecek törene giderken kaza yaptığı öğrenildi.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑