Ana Manşet Reklam

Spor

Spordaki başarılarını eğitimlerine yansıttılar

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu şampiyon sporcular spor hayatlarındaki başarılarına eğitimlerinde de sürdürdü.

23 Eylül 2019 Saat: 10:11
Spordaki başarılarını eğitimlerine yansıttılar
Spordaki başarılarını eğitimlerine yansıttılar

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu sporcular spor hayatlarında oldukları kadar eğitim hayatlarında da başarı kazanmaya devam ediyorlar. Kağıtspor’un şampiyon 22 sporcusu üniversitelerin lisans bölümlerinde kendilerine yer buldular.

SPORUN ÖZÜNDE VAR

Sporun özünde sistem, disiplin, hedef ve başarı barındırır. Bu noktada sporla eğitim iç içe olunca önemli kazanımlar sağlanıyor. Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü sporcuları da hem eğitim de hem de branşlarında başarıdan başarıya koşuyor.

YENİ SPORCULAR YETİŞTİRECEKLER

Büyükşehir Kağıtsporlu şampiyon sporculardan Fatma Naz Yenen, Ekrem Altuner Yılmaz, Rıdvan Güler,  Enes Bulut, Ömer Abdurrahim Özer, Beyza Özdemir, Cihan Dalkılıç, Behlül Danlı, Emirhan Karahan,  Eda Şimşek, Melis Keskinoğlu ve Gizem Budak üniversitelerin spor bilimleri fakültelerinde Öğretmenlik ve antrenörlük bölümlerine yerleştiler.

ŞEVVAL ARTIK ÜNİVERSİTELİ

Kağıtrspor’un Özel sporcularından şampiyon yüzücü Şevval Devrim ise Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümünü kazandı.

GELECEĞİN MİMAR VE MÜHENDİSLERİ

Büyükşehir Kağıtsporlu şampiyon sporcular spor dışında mimarlık, mühendislik ve diş hekimliği gibi bölümlerde de yer buldular. Mavi Beyazlı sporculardan Dilruba Karasu Diş Hekimliği, Berkay Demir Peyzaj Mimarlığı, Arda Tayırlar Beslenme ve Diyetisyenlik, Ozan Aygün Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Berkay Kartal Mekatronik Mühendisliği, Damla Doğan Fizik, Kenan Durmuş Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim, Süha Özel İnşaat Mühendisliği (İngilizce) Kerem Ilter Çevre Mühendisliği(İngilizce) bölümlerine yerleştiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑