parkinnn

Güncel

Tahsin Tarhan’ı çizdiler mi?

Delege seçimlerinin tamamlanmasıyla birlikte kongre sürecine giren CHP Gebze İlçe Örgütü’nde , ‘’Tarhancılar- Hürriyetçiler’’ sancısı yaşanıyor.

18 Kasım 2017 Saat: 14:39
Tahsin Tarhan’ı çizdiler mi?
Tahsin Tarhan’ı çizdiler mi?

Tahsin Tarhan’ı çizdiler mi?

Gebze İlçe Örgütü’ne yakın kaynaklar, ilçe Başkanı Recep Dursun’un  alenen Milletvekili Fatma  Kaplan Hürriyet’le hareket ettiğini, diğer Milletvekili Tahsin Tarhan’ı yok saydığını ileri sürüyorlar. Kaynaklar , bu çalışmanın örgüt içerisinde ve CHP tabanında rahatsızlık yaratmaya başladığını dile getirirken , ‘’İlçe Başkanı Recep Dursun adeta Tahsin Tarhan’ı çizdi. Gelecekle ilgili bütün planlamasını  Hürriyet üzerinden yapıyor.’ şeklinde değerlendirme yapıyorlar.

Aynı kaynaklar şu görüşleri dile getiriyorlar; ‘’ Uzun zamandır zaten böyle bir çekişme vardı. Son günlerde su yüzüne çıktı. İlçe Başkanı Recep Dursun, tüm hazırlığını Fatma Kaplan Hürriyet üzerine planlıyor.  O nedenle Tahsin Tarhan’ı  bir çok etkinlikten uzak tutuyor, davet etmiyor.  Gebze ile ilgili en küçük bir sorunu da yine Hürriyet üzerinden kamuoyuna duyuruyor. Oysa Tahsin Tarhan bu bölgenin insanı, Gebze ve bölgesine çok hakim. Gebze’nin meselelerini en iyi Tahsin Tarhan bilmesine rağmen , Recep Dursun Tarhan’ı yok sayarak çalışmalarını Hürriyet üzerinden yapıyor.  Dursun, Hürriyet’in meslektaşı olması nedeniyle de ona daha yakın. Önümüzde  ilçe kongremiz var, Dursun’un listesini de Fatma Kaplan Hürriyet şekillendiriyor.  Tarhan’a yakın  hiçbir isim Recep Dursun’un listesinde yer almayacak. ‘’

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑