parkinnn

Spor

Tanju Çolak, Şener GYD için geliyor

Türk futbolunun efsane ismi Avrupa gol kralı, altın ayakkabı sahibi Tanju Çolak, Şener GYD Yaz Futbol Turnuvası’nda başlama vuruşunu yapacak.

22 Temmuz 2022 Saat: 18:50
Tanju Çolak, Şener GYD için geliyor
Tanju Çolak, Şener GYD için geliyor

Türk futbolunun Kral lakaplı golcüsü Tanju Çolak, 31 Temmuz- 18 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Şener GYD Yaz Futbol Turnuvasının 31 Temmuz Pazar günü saat 19.30’da yapılacak Gala programına katılarak saat 20.00’da turnuvanın ilk müsabakası olan Gebze Birlikspor- Dölek Gençlik Gümüşhane karşılaşmasının başlama vuruşunu yapacak.

Toplam 25 Bin lira para ödüllü Şener GYD Yaz Futbol Turnuvası Komite başkanı TSE Başdenetçisi Fatih Soylu’nun yakın dostu milli futbolcu babasının rahatsızlığı nedeni ile halen Samsun’da bulunuyor. Önümüzdeki hafta İstanbul’a dönecek Avrupa gol kralı eski milli futbolcu Tanju Çolak, Şener GYD Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yılmaz’ın ve TSE Başdenetçisi Fatih Soylu’nun daveti üzerine 31 Temmuz Pazar günü Gebze’ye gelerek futbol severler ile buluşacak ve turnuvanın ilk karşılaşmasında başlama vuruşunu yapacak.

31 Temmuz’da start alacak turnuvanın saat 19.30’da Mutlukent Sporter Halı Saha Tesislerinde gerçekleşecek gala programı ile ilgili futbolseverlere kısa bir açıklama yapan turnuvanın komite başkanı Fatih Soylu “ Galamıza davet ettiğimiz sevgili dostum Milli futbolcumuz Tanju Çolak, aramızda bulunmaktan mutluluk duyacağını iletti. Kendisini Gebze’de ağırlamaktan keyif alacağız. Bu vesile ile Sayın Çolak’ın halen tedavi altında bulunan kıymetli babasına ve tüm hastalarımıza acil şifalar temenni ediyoruz. Futbolseverlere turnuvamızın galasında ve turnuvamız boyunca daha birçok sürprizimiz olacak. Böyle bir etkinliğe imza atan Şener GYD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şener Yılmaz’ı tebrik ediyoruz. Centilmenlik, heyecan ve seyir zevki doyumsuz bir turnuva gerçekleşmesini diliyoruz. ”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑