parkinnn

Güncel

TARHAN'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Gebze İlçe Örgütü'nde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

23 Mart 2017 Saat: 15:44
TARHANDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR
TARHAN'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Tahsin Tarhan, 16 Nisan'da yapılıcak olan referandumla alakalı vatandaşı bilğilendirmek için çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor.

Buğün ise Gebze'li vatandaşları bilğilendirmek için sokak sokak gezdi. Son olarak Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Örgütü'nde konuşan Tarhan, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Açıklamalar ise şu şekilde," Türkiye bir referandum ortamına girdi. Bu referandumu siyasi partilerin yarışına sokmaya çalışıyorlar, Halktan gizlice hazırlanmış anayasa maddelerini meclisten geçirmeye çalışıyorlar, ve bu süreçte hayır diyenleride terörist kılığına sokmaya çalışıyorlar. Şuan ayakkabılarımdan tutun dizlerime kadar çamur içerisinde bizler İl yöneticilerimizle, İlçe yöneticilerimizle kendi imkanlarımız ile halkı bilğilendşrmeye çalışıyoruz onlar ise, devletin parası ile çalışmalarını sürdürüyorlar. Eğer birazcık adelet varsa Türkiye devletini nasıl kurulduğunu, nasıl büyüdüğünü görmeleri lazım. Siyasi rant için avrupa ülkelerine kafa tutuluyor. Bir başkan seçilecek ama o başkanı kimse denetleyemiyecek, yargı orğanlarını kendi atayacak. Türkiye'nin 800 Milyon bütcesini 1 kişi yöneticek. İstediği Bakanlığa istediğini atıtacak, istediği Bakanlığı açıp istediği Bakanlığı kapatabilicek. Bizim derdimiz Recep Tayyip Erdoğan değil, tek adam rejimiyle. Genel Başkanımız il il geziyor ancak iki ve ya üç tane televizyon canlı olarak beş dakika , on dakika zor bela veriyor ama Başbakan'ı, Cumhurbaşkanı'nı otuz, kırk televizyon canlı olarak veriyor.

Türkiye'de Evet yükselsin diye her yolu deniyorlar
Ben geçen hafta Almanya ve İsviçre'de toplantılara katıldım, vatandaşlarımız orada ciddi bir şekilde tedirğin. Ortada hiç bir sorun yokken, sırf siyasi çıkarları için bu sistemi ortaya attılar. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Hollanda'da Bakan'ımıza olan engellemeyi kınıyoruz bunu Genel Başkanı'mızda dile getirdi ama şunu unutmamak lazım. Hollanda onlara gelmeyin sunum yapmayın demedi, sadece bizimde seçimlerimiz var üç gün mühlet verin halkı birbirine düşürmeyin dediler ayriyetten gelin çalışmanızı yapın ama Devlet yetkilileri olarak degil. Siyasi parti sorumluları gelsin çalışma yapsın Devlet olarak gelip siyasi reklam yapmayın dediler. Ama Ak Parti'liler onu dinlemedi Devlet yetkileri siyasi reklam yapmaya gittiler. Sandılar ki ortalık karışınca Evetler yükselicek, ama farkında olmadan Hollanda hükümetine çalıştılar:

SON ANKET SONUÇLARI %44 HAYIR %38 EVET !
Son olarak yapılam anket sonuçlarına baktığımızda Hayır önde gidiyor onun için anket yasağı getirdiler ve Cumhurbaşkanı'da anketler yayınlanmasın diye baskı yaptıgıda söz konusu. Ortada karasız bir kısım var, herkes kararsız kısım üzerine gidiyor aslına baktığımızda anket sonuçları tam olarak sandıktaki gibi çıkmayacak çünkü millet korkuyor ve doğru olarak sonuç sandıkta belli olucak.
Gençlik Kolları Başkanlarımız tutuklanıyor !
Bizim pankart asan gençlerimiz gözlatına alınıyor ve tutuklanıyor. Sosyal medyadan paylaşım yapanlar Hayır lehine paylaşım yapanlar tutuklanıyor. Devlet zabıtası, Devlet görevlileri tarafından astığımız pankartlar yırtılıyor" dedi.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑