Eğitim

TEOG BAŞKAN MESAJI

Başkan, TEOG sınavında başarı diledi

23 Kasım 2016 Saat: 11:01
TEOG BAŞKAN MESAJI
TEOG BAŞKAN MESAJI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı bir mesajla TEGO sınavına girecek olan öğrencilere başarılar diledi.

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitimden Orta öğretime geçiş sınavları kapsamında orta okul 8’inci sınıf öğrencilerimizin gireceği sınava ilişkin olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bütün öğrencilerin emeklerinin, çabalarının ve gayretlerinin boşa çıkmamasını temenni ederek başarılar diledi.

Başkan Karaosmanoğlu yayınladığı tebrik mesajında; “Bu sınav çocuklarımızın geleceği için çok önemli bir aşamadır. Bu nedenle onlara en iyi sınav ortamını sağlamak ve sınav kaygılarını mümkün olduğunca azaltmak amacıyla herkesin duyarlı olması gerekiyor. Biz de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak bu konuda her türlü tedbiri aldık” dedi.Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için büyük bir önem taşıyan TEOG sınavının Kocaeli’nde her zaman olduğu gibi, huzur ve sükûn içerisinde tamamlanacağına olan inancını da belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Öğrencilerin bu sınavı en güzel şekilde başaracaklarına inanıyorum. Çocuklarımızın geleceğimizin başarılı bireyleri olarak milletimize, ülkemize ve kentimize hizmet etmelerini arzu ediyoruz. Çocuklarımızın, emeklerinin karşılığını almalarını diliyor, eğitim hayatları için önemli bir aşama olan TEOG Sınavı’nda bütün öğrencilerimize başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑